Simona Ionescu / Redactor Șef

A „înviat din morți” inainte să fie incinerată. Un caz similar și în Bihor

A „înviat din morți” inainte să fie incinerată. Un caz similar și în Bihor
S-a trezit din "morţi", înainte va membrii familiei să o incinereze, conform unei tradiții locale. Un caz similar s-a întâmplat și în România.

O femeie dintr-un sat din India, a „înviat” din morți! Membrii familiei sale se pregăteau să o incinereze, conform tradiției locale. Rudele femeii au transportat-o la un spital pentru îngrijiri de urgență. Un caz similar a avut loc și în România.

Înmormântată fără să fie moartă

A „înviat din morți” înainte să fie incinerată! O femeie în vârstă de 76 de ani din satul Mudhale, Baramati, India, a fost confirmată cu noul coronavirus. În urma primirii rezultatului, vârstnica s-a izolat în propria locuință, scrie evz.ro.

Femeia a început să prezinte simptome grave, pe fondul infectării cu noul coronavirus. Membrii familiei au decis să o transporte de urgență la o unitate medicală, pentru a fi tratată. Spitalul era, însă, foarte aglomerat și nu a mai putut primi imediat un alt pacient. Așadar, femeia a fost pusă pe o listă de așteptare.

Pe drum, membrii familiei au observat că femeia nu mai era conștientă, motiv pentru care au decis să anuleze internarea spital. S-au întors acasă și au început să se pregătească pentru ritualul local tradițional. În timp ce membrii familiei se pregăteau să o incinereze pe femeie, vârstnica a deschis ochii și a început să plângă.

Femeia a fost transportată din nou la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale, scrie presa internațională.

A „înviat din morți” și o femeie din Bihor

O întâmplare similară s-a petrecut și la noi. Anul trecut, în luna noiembrie, o femeie trecută de vârsta de 60 de ani a „înviat din morți” în timp ce rudele o așezau în sicriu.

Pensionara a fost găsită în comă și cu  hipotermie. Femeia a fost transportată de urgență la o unitate sanitară din Bihor, unde a fost internată și a primit îngrijiri.

Spre seară, inima i s-a oprit și a fost declarată decedată. În momentul în care rudele femeii încercau să o așeze în sicriu, femeia a început să-și revină la viață, conform antena3.ro.


Ruinele de sub ape. Orașe chinezești, scufundate de peste 1000 de ani

Șoimii patriei, inventați pentru a fi soldații credincioși ai Partidului Comunist Român

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre