Italianul de la Chefi la cuțite se iubește cu fosta soție a unui îndrăgit artist

Italianul de la Chefi la cuțite se iubește cu fosta soție a unui îndrăgit artist
Italianul de la Chefi la cuțite și-a schimbat viața. A slăbit și arată WOW, dar este și îndrăgostit. Se iubește cu fosta soție a unui îndrăgit artist pe care a întâlnit-o în timpul concursului culinar.

Enzo, bucătarul Italian de la Chefi la cuțite, a slăbit și arată ca o adevărată vedetă. A făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu şi a avut un rol esenţial în emisiune, ca monedă de schimb, pentru a-l salva pe Alex, cuţitul de aur al lui chef-ului.

De cum s-a încheiat concursul culinar de la Antena 1, s-a pus pe slăbit, iar acum este mândru de situeta lui atletică. Concursul i-a adus în calea lui și o frumoasă blondină, fosta soție a unui îndrăgit artist.

Enzo, bucătarul Italian de la Chefi la cuțite, a slăbit mult

 

Italianul de la Chefi la cuțite se iubește cu fosta soție a unui îndrăgit artist

Italianul de la Chefi la cuțite ți-a schimbat viața, după concurs.  Iată că viața bate filmul. O veste neașteptată a venit în toamna anului trecut. Andrei Ștefănescu, cântărețul din trupa ”Alb Negru”, a anunțat că s-a despărțit de frumoasa sa soție, Antonia. Acum, blondina are un nou iubit, pe Enzo, bucătarul Italian de la Chefi la cuțite. Și ea a participat la emisiunea ”Chefi la cuţite”, a fost admisă de chefi, însă nu a ajuns în bootcamp. În timpul concursului s-a apropiat de italianul Vincenzo Aiello, Enzo cum îi spuneau toţi.

Cei doi au confirmat relaţia, potrivit SpyNews. Frumoasa blondină a ţinut să precizeze că nu este nici un secret, că ea şi Enzo nu s-au ascuns niciodată. Postările din mediul online au fost foarte discrete.

Italianul în vârstă de 31 de ani deţine câteva afaceri în ţara noastră şi este nepotul cunoscutului Joshua Castellano, un alt afacerist italian, patronul fostului club Bamboo. Vincenzo Aiello locuieşte în România din anul 2015 şi a mărturisit că la început nu i-a fost deloc uşor.

Acum face pereche cu Antonia şi a mărturisit deschis pe Instagram că este implicat în această relație, cu Antonia.

Andrei Ștefănescu a divorțat după 7 ani

După spusele lui Andrei Ștefănescu, separarea ar fi fost finalizată pe cale amiabilă, la notar. Cântărețul susține că lucrurile merg la fel de bine ca înainte, în pofida deciziei de a divorța.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.

Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparți. În luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabilă și am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.

Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, ii vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan”, a scris Andrei Ștefănescu.


Au divorțat în secret! Alt cuplu din showbiz și-a spus ”adio!” la notariat

Fanii câștigătoarei Chefi la cuțite sunt în culmea fericirii. Soțul Narcisei Birjaru a dat vestea cea mare