Mănâncă o banană înainte de culcare! Ai să dormi ca un prunc

Mănâncă o banană înainte de culcare! Ai să dormi ca un prunc
Mănâncă o banană înainte de culcare! Aceste fructe au multe beneficii pentru organism. Ai să dormi ca un prunc.

Mănâncă o banană înainte de culcare! Sunt o sursă de fibre, vitamine și minerale și ne pot ajuta să luptăm împotriva foamei într-un mod sănătos. Sunt bune și pentru insomnie.

Mănâncă o banană înainte de culcare! Ai să dormi ca un prunc

Mănâncă o banană înainte de culcare! Bananele sunt numai bune de mâncat înainte și după antrenamente sau dimineața la micul dejun, scrie doctorulzilei.ro.

Un studiu recent a constatat că cel mai bun moment al zilei pentru a mânca banane este chiar înainte de miezul nopții.

Motivele sunt diverse, dar au legătură cu reglarea somnului și cu o noapte mai liniștită.

Banana consumată înainte de culcare reprezintă un antidot excelent pentru insomnie. Acest fruct are triptofan, un aminoacid care ajută la producerea serotoninei.

Acest hormon este responsabil pentru reglarea somnului. De fapt, este un antidepresiv natural, care controlează, de asemenea, dispoziția, anxietatea, iritabilitatea, printre altele, scrie infoactual.ro.

Ce se întâmplă dacă mănânci o banană înainte de culcare! Bananele au multe beneficii pentru organism. Sunt o sursă de fibre, vitamine și minerale, în timp ce sunt gustoase și ne pot ajuta să luptăm împotriva foamei într-un mod sănătos.

Pentru toate aceste calități, bananele sunt numai bune de mâncat înainte și după antrenamente, sau dimineața la micul dejun.

Cu toate acestea, un studiu recent a constatat că cel mai bun moment al zilei pentru a mânca banane este chiar înainte de miezul nopții.

Ce se întâmplă dacă mănânci o banană înainte de culcare?

Mănâncă o banană înainte de culcare!  Motivele sunt diverse, dar au legătură cu reglarea somnului și cu o noapte mai liniștită.

Banana consumată înainte de culcare reprezintă un antidot excelent pentru insomnie. Acest fruct are triptofan, un aminoacid care ajută la producerea serotoninei.

Acest hormon este responsabil pentru reglarea somnului. De fapt, este un antidepresiv natural, care controlează, de asemenea, dispoziția, anxietatea, iritabilitatea, printre altele.

Deoarece triptofanul este un aminoacid pe care organismul nu îl produce singur, consumul unei banane pe timp de noapte ajută la dezvoltarea acestuia și, astfel, la un somn mai bun.

S-a constatat, de asemenea, că consumul a două banane pe zi (mai ales dacă una este noaptea), te ajută să dormi mai bine, mai mult și mai profund.

Banana bună pentru anemie

Fibra din banane reduce riscul atât al bolilor cardiovasculare, cât și al bolilor coronariene.

Dozele mari de potasiu pe care le conține banana ajută la reglarea bătăilor inimii și a tensiunii arteriale.

Anemia este lipsa de fier din sânge, care provoacă paloare, senzație de oboseală extremă și dificultăți de respirație, printre alte simptome. Bananele sunt bogate în fier, deci sunt ideale pentru a combate acest simptom.


Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă

Florile de tei și de mușețel ne scapă de stres şi insomnie