Ca tot românul, ministrul Drulă s-a născut poet și s-a apucat să anunțe, în versuri, pe Facebook, deschiderea unui centru de vaccinare în Gara de Nord. Are toate cuvintele la el, ministrul. Și îi ies de minune și rimele.

Un nou centru de vaccinare s-a deschis în Gara de Nord din București. Primii oameni s-au vaccinat la mai puţin de două ore de la deschidere.  Iar Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat în versuri deschiderea acestuia. „Hai cu mic, cu mare/ În gară, la vaccinare”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

În postarea sa jucăușă, demnitarul spune că este la îndemâna oricui să facă pasul spre siguranța sanitară. Oferta e următoarea: „Simplu, comod, în drum către orice destinaţie, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson”.

Ministrul Drulă s-a născut poet

„Hai cu mic, cu mare / În gară, la vaccinare. OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii şi nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineaţă în Gara de Nord. Dar un lucru e cert: o vacanţă la mare, de pildă, merge de minune cu un vaccin. Simplu, comod, în drum către orice destinaţie, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson”, a scris, miercuri, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Oficialul a precizat că primii „clienți” ai centrului de vaccinare i-au trecut pragul la mai puţin de două ore de la deschidere. „Le mulţumesc lor şi tuturor celor care se vaccinează pentru ca toată ţara să revină cât mai repede la normalitate. Nu uitaţi, şi pe aeroportul Henri Coandă funcţionează în continuare cabinetul de vaccinare. De la deschidere, 710 persoane s-au imunizat”, a mai scris Drulă.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă

Cine a descoperit Antarctica cu sute de ani înaintea exploratorilor europeni

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp