Rețetă de spaghete pentru leneși, se face rapid şi e delicioasă

Rețetă de spaghete pentru leneși, se face rapid şi e delicioasă
Dacă vă plac foarte mult pastele dar nu aveți neapărat chef să le preparați „ca la carte”, vă oferim soluția cea mai la îndemână.

Rețeta de azi e una de spaghete, mai aparte. E ideală pentru leneși. Tot ce aveți de făcut e să puneți, la grămadă, ingredientele. Nici măcar nu trebuie să cântăriți, această rețetă se va prepara ochiometric. Prin urmare, dacă vă grăbiți sau dacă pur și simplu nu aveți chef să stați în fața aragazului și să preparați sosul pentru spaghete, în timp ce pe acestea le fierbeți separat, priviți clipul de la această rețetă și inspirați-vă. Este foarte simplu să pregătiți astfel prânzul sau cina, într-un timp record, și cu un rezultat care, vă garantăm, va fi spectaculos.

Pentru această rețetă, vă recomandăm spaghete. Spaghetele sunt paste făinoase subțiri, cu lungimi de mari dimensiuni, și cu formă cilindrică. Dacă nu aveți în casă acest tip de paste, puteți foarte simplu să le înlocuiți cu altfel. Penne sau fusilli sunt la fel de bune în combinația care urmează.

Ingrediente pentru rețeta de spaghete pentru leneși

O pungă de spaghete

1 – 2 ardei roșii

2 – 3 roșii

O lingură generoasă, chiar 2 de pastă de roșii,

Verdeață

O ceapă

Mod de preparare

Începeți prin a toca mărunt toate ingredientele: ceapa, roșiile, ardeiul și verdeața. Acum mai trebuie doar să alegeți un vas anti aderent suficient de lat ca spaghetele să încapă pe fundul lui în întregime. Poziționați spaghetele în mijlocul vasului, apoi pe laterale adăugați ardei tocați, roșiile mărunțite, ceapa tocată mărunt, verdeață, de asemenea mărunțită și pasta de roșii. Turnați deasupra câteva picături de ulei, condimentați cu sare și piper, apoi puneți deasupra apă cat să acopere pastele.

Acoperiți vasul cu un capac și puneți pe focul aragazului la nivel mic. Lăsați să fiarbă până ce apa scade iar pastele sunt făcute. vegetalele se vor prepara mai repede astfel încât tot ce aveți de făcut este ca, la un moment dat să verificați consistenta pastelor pentru a stabili dacă sau gătit sau nu. În final cu două spatule amestecați toate ingredientele, gustați de sare și piper și completați după necesitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nutrition Guide (@nutritionstutorial)

Sursa: Instagram