Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum s-a format cuplul Romică Țociu și Cornel Palade

Cum s-a format cuplul Romică Țociu și Cornel Palade
Artiștii trăiesc vremuri grele. Celebrul cuplu Romică Țociu și Cornel Palade pare că nu își mai găsește locul pe scenă. Amândoi tânjesc după aplauzele publicului. Cornel Palade a muncit mult ca să ajungă un artist îndrăgit. A pornit de jos.

Publicul i-a îndrăgit imediat pe Cornel Palade (69 de ani) și Romică Țociu (59 de ani). Împreună, au susținut mii de spectacole. Dacă pe Romică Țociu l-am văzut la ”Te cunosc de undeva”, la Antena 1, Cornel Palade ”a dispărut”.

Cornel Palade și Romică Țociu, o carieră clădită cu multă muncă

Cornel Palade este actor, comic, prezentator. Împreună cu Romică Țociu a format un cuplu de comici foarte îndrăgit. Au fost împreună în show-uri de divertisment, la evenimente, petreceri private, la Teatrul de Revistă.

De când a început pandemia, nu i-am mai văzut pe cei doi comici împreună. Fiecare așteaptă să poată urca din nou pe scenă și să se bucure de aplauzele publicului.

Împreună au fost la mii de evenimente, au jucat acolo unde erau chemați. Puțini știu că în tinerețe Cornel Palade a practicat mai multe meserii. A fost fierar betonist, muncitor la o fabrică de hartie și chiar bufetier.

A fost angajat o vreme la Teatrul muzical din Galati. Pe Romică Țociu l-a cunoscut la brigada artistică de actori amatori. Când a venit Revolutia Romică Tociu n-a mai apucat să fie angajat la Teatrul din Galați, alaturi de Cornel Palade.

Cornel Palade și-a schimbat look-ul

Cum s-a format cuplul Romică Țociu și Cornel Palade

Într- o vară, au fost invitați la un spectacol pe Litoral. Romică Țociu și Cornel Palade au ridicat sala în picioare. Gheorghe Gheorghiu le-a propus sa formeze un cuplu pe scenă. S-au întâlnit mai apoi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Apoi, au pornit pe cont propriu și au ajuns să joace în sute de spectacole. Când au fost închise sălile de spectacol cei doi au căutat o sursă de venit. Romică Țociu a fost două sezoane la ”Te cunosc de undeva”, iar Cornel Palade caută și el ocazii să urce din nou pe scenă.


Nebunie la Gala „Te cunosc de undeva”. Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat Marele premiu

Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață. Ce motiv incredibil are

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre