Simona Ionescu / Redactor Șef

Jon Bon Jovi, legenda rock care a revoluționat HORECA. Ați mânca în restaurantul lui? Pune anumite condiții

Jon Bon Jovi, legenda rock care a revoluționat HORECA. Ați mânca în restaurantul lui? Pune anumite condiții
Desemnat între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în 2000, cel mai sexy star rock, Jon Bon Jovi este cu adevărat o legendă rock. Dincolo e cariera sa muzicală, a avut succes și ca actor și compozitor. Puțină lume și e că vedeta mai are o pasiune din care a făcut o afacere cu totul ieșită din comun.

Jon Bon Jovi, bine-cunoscuta legendă a muzicii rock, a lăsat-o mai moale cu concertele, de ani buni, în schimb a revoluționat HORECA. El are, din 2011, un restaurant care oferă o experiență culinară unică.

Nu se știe dacă va mai putea face turnee vreodată

În vârstă de 62 de ani, grizonat acum, Jon Bon Jovi a avut apogeul carierei în anii 1980, timp în care au produs hituri precum „Livin On A Prayer” și „You Give Love A Bad Name”.

După ce a descoperit că i s-a atrofiat una din corzile vocale, ceea ce l-a pus în imposibilitatea de a mai cânta, Jon Bon Jovi a suferit acum doi ani o intervenție chirurgicală prin care i-a fost pus un implant care reface corzile vocale. El este încă în recuperare.

Jon Bon Jovi a fost pe culmile carierei începând cu anii 1980 (Instagram)

Artistul a mărturisit zilele trecute că nu este sigur dacă va mai face turnee, căci nu poate cânta mai mult de o piesă pe zi.  Cântărețul urmează să lanseze un album intitulat „Forever” mai târziu în acest an și spera să facă un turneu rock.

Restaurant cu preparate sofisticate, fără tarife în meniu

La JBJ Soul Kitchen, restaurantul din Red Bank, New Jersey, fondat de celebrul rocker Jon Bon Jovi și soția sa, Dorothea Hurley, mesele sunt servite fără prețuri fixe. Este un restaurant „hip, post-industrial”, după cum e menționat pe portalurile de profil. Conceptul localului este că oricine poate servi masa. Clienții nu au un tarif fix ci plătesc făcând donații sau muncă voluntară.

Asta nu înseamnă că mâncarea este pentru săraci. Aici se servesc creveți, salate sofisticate, supe creme și preparate cu carne care arată apetisant. Eliminarea prețurilor fixe ajută la crearea unui sentiment de egalitate și contribuie la eliminarea stigmatului asociat cu primirea de ajutor. „Vrem să oferim o experiență culinară unde oamenii se simt confortabil și respectați, indiferent de situația lor financiară”, mai arată celebrul rocker.

Restaurantul lui jon Bon Jovi este considerat o fiță care pune accent pe comunitate. Clienții nu plătesc normal 9Instagram)

Restaurantul JBJ Soul Kitchen oferă o experiență culinară remarcabilă și inovatoare. Situat într-o atmosferă primitoare și plină de căldură, restaurantul nu are prețuri fixe pentru mese, ci funcționează pe baza unui concept de plată prin donații sau muncă voluntară.

Accentul e pus nu doar pe mâncarea de calitate, ci și pe construirea unei comunități unite și suportive. Cei care vin să ia masa pot alege să doneze bani sau să ofere câteva ore din timpul lor pentru a ajuta la diverse activități ale restaurantului.

Jon Bon Jovi a revoluționat HORECA

Astfel, locul devine mai mult decât un simplu restaurant, transformându-se într-un hub social unde oamenii din toate categoriile sociale se întâlnesc și interacționează. Jon Bon Jovi a spus că JBJ Soul Kitchen nu este doar un loc unde se servește mâncare, ci este un loc unde oamenii se pot reuni și se pot sprijini reciproc. „Nu este vorba doar de a hrăni oamenii, ci de a le oferi demnitate și respect.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JBJ Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen)

Fondatorii, Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley, și-au propus să creeze un spațiu unde toată lumea, indiferent de situația financiară, poate avea acces la hrană sănătoasă și nutritivă. Inițiativa lor vine în sprijinul celor nevoiași, oferindu-le nu doar o masă caldă, ci și demnitate și respect. În același timp, JBJ Soul Kitchen încurajează pe cei care își permit să plătească să sprijine această cauză nobilă, contribuind astfel la sustenabilitatea și dezvoltarea proiectului.

„Este vorba despre a da înapoi și a-i sprijini pe cei din jur”

Experiența unică oferită de JBJ Soul Kitchen se reflectă nu doar în mâncarea delicioasă și sănătoasă, ci și în sentimentul de apartenență și solidaritate pe care îl promovează. Restaurantul devine astfel un exemplu strălucit de cum muzica și filantropia pot merge mână în mână pentru a aduce o schimbare pozitivă în comunitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JBJ Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen)

Bon Jovi a vorbit în repetate rânduri importanța voluntariatului și a implicării comunității. „Prin contribuțiile lor, fie că sunt financiare sau prin muncă voluntară, oamenii devin parte din soluție. Este vorba despre a da înapoi și a-i sprijini pe cei din jur. (…)Visul meu este să vedem JBJ Soul Kitchen în cât mai multe locuri, oferind hrană și speranță celor care au nevoie”, a mai spus acesta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre