Simona Ionescu / Redactor Șef

Nașterea Irinei Columbeanu a fost faimosul eveniment al anului 2007. Irinel a vrut totul televizat

Nașterea Irinei Columbeanu a fost faimosul eveniment al anului 2007. Irinel a vrut totul televizat
Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost, timp de la mulți ani, cel mai mediatizat cuplu din România. Nașterea Irinei Columbeanu a fost faimosul eveniment al anului 2007, iar miliardarul de la Izvorani, cum era cunoscut la acea vreme, a vrut ca întreg evenimentul venirii pe lume al unicului său copil să fie unul televizat.

Irina Columbeanu are 17 ani și tocmai s-a reîntors în România, la șase ani de când a părăsit țara pentru a locui în Statele Unite, alături de mama ei, Monica Gabor și partenerul acesteia, Mr. Pink. Acum este o tânără domnișoară elegantă și stilată, însă nașterea ei a fost faimosul eveniment al anului 2007. Irinel Columbeanu a fost la acea vreme atât de încântat de nașterea singurului său copil, încât a dorit ca totul să fie televizat. 

Povestea de iubire dintre Irinel Columbeanu, poreclit pe atunci miliardarul de la Izvorani și Monica Gabor, tânăra venită de la Bacău ca să fie model la București, a fost una dintre cele mai mediatizate de la acea vreme. 

Nunta a fost una ca-n povești 

La scurt timp după ce s-au cunoscut, Irinel și Monica au făcut și nunta, în 2006. După ceremonia religioasă de la Mănăstirea Țepeș – Vodă din Snagov, a urmat petrecerea, pentru care Irinel ar fi scos din buzunar la acea vreme aproximativ 200.000 de euro. La masă au fost servite 11 meniuri exotice, iar sutele de invitați au avut parte și de un foc de artificii care a durat 20 de minute. 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut o nuntă ca-n povești în 2006

La nici un an distanță, Irinel a devenit tată pentru prima dată în viața sa. Monica, soția sa, dădea naștere unei fetițe pe 17 Ianuarie 2007. Nașterea Irinei a fost evenimentul anului 2007, iar Irinel, care avea 49 de ani pe atunci, a vrut ca totul să fie televizat. 

A vrut să stea în rezerva prezidențială

În momentul în care a intrat în travaliu, Monica a fost transportată imediat la clinica privată Saint Lukas din cadrul spitalului Elias. Presa descria în detaliu la acel moment luxul în care a născut soția miliardarului de la Izvorani. Rezerva luxoasă în care a fost cazată era de fapt un apartament cu patru camere, baie proprie și televizor. 

Irinel Columbeanu și Monica și-a trăit povestea de dragoste în văzul tuturor

Inițial, Monica a solicitat să fie internată în salonul prezidențial, însă a fost nevoită să renunțe după ce i s-a explicat că locația respectivă este rezervată numai șefului de stat pentru situații de urgență. Totuși, Monica a avut parte de tot confortul, așa cum îi șade bine unei soții de miliardar.

Spitalizarea a costat cât 10 salarii nete 

Într-una dintre încăperi a stat permanent o asistentă, iar intimitatea pacientei a fost  apărată de bodyguarzii unei cunoscute firme de profil care au sosit la spital în automobile de lux, îndată ce Monica a fost internată, cu o zi înainte de naștere.

Irina s-a născut la Spitalul Elias în 2007, Monica Gabor fiind asistată de 4 medici, printre care și „medicul vedetelor”, Dr. Radu Vlădăreanu

Costurile spitalizării doamnei Columbeanu s-au ridicat la 3.000 de euro, o sumă foarte mare la acea vreme, în 2007, când România deja se pregătea să intre în Marea Recesiune care s-a făcut resimțită pe tot globul. Cu toate că azi suma de 3.000 de euro este una obișnuită pentru o naștere în cadrul unei clinici private, la momentul respectiv aceasta însemna 10 salarii medii nete. 

Nașterea, asistată de Dr. Vlădăreanu, „medicul vedetelor” 

Cu toate că nașterea în sine nu a fost televizată, o echipă a postului de televiziune B1 TV a fost în permanență la spital lângă Irinei, care declara atunci că „sunt foarte calm”. Cuplul încheiase un contract cu această televiziune pentru un reality show. Irinel mai spunea că „Monica nu este deloc emoționată, iar bebelușul va avea 3,800 Kg, conform cântăririi”. Între timp, Monica se pregătea pentru naștere, machiată și aranjată, ba chiar și sătulă, căci ceruse aripioare de la fast-food înainte, contrar indicațiilor în cazul unei nașteri naturale de a nu consuma alimente.

Întreaga țară a urmărit desfășurarea relației dintre Irinel Columbeanu și Monica

Patru medici au asistat-o pe Monica atunci când a născut-o pe Irina pe cale naturală. Printre aceștia și faimosul „medic al vedetelor”, Radu Vlădăreanu, șeful secției Obstretică-Ginecologie de la spitalul Elias pe atunci. Pe 17 Ianuarie 2007, la ora 19:53, s-a născut Irina Columbeanu, spre bucuria lui Irinel, care avea în sfârșit un moștenitor. 

Clujenii au ratat nașterea difuzată la televizor 

B1 TV a difuzat în exclusivitate imagini de la spital, iar toată țara a urmărit cu sufletul la gură nașterea anului. Nu toți însă au reușit să prindă momentele pline de emoție. La Cluj, peste emisia postului B1 TV, a intrat o televiziune locală. 

Irinel Columbeanu i-a oferit Monicăi o nuntă ca-n povești

Revoltați, clujenii au sunat la postul local și au cerut reluarea emisiei B1 TV, pentru a putea urmări marele moment, însă fără succes. Atât de importantă a fost, în urmă cu 17 ani, ziua în care s-a născut Irina Columbeanu!

Iubirea s-a terminat cu scandal, în 2011 

Povestea idilică nu a ținut mult, căci, la 5 ani de la căsătorie a venit și anunțul divorțului dintre Irinel și Monica, în februarie 2011. S-a zvonit că Irinel și-a înșelat tânăra soție în timp ce aceasta era studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice. În schimb, Monica l-ar fi înșelat ulterior pe Irinel cu șoferul familiei. 

Iubirea cuplului Columbeanu s-a destrămat în 2011, iar Irina a fost crescută de Irinel până la 11 ani, când a plecat în Statele Unite la mama ei

După un divorț urât, cu scandaluri care au pus pe jar televiziunile, Irina a rămas alături de tatăl ei în vila de la Izvorani, iar Monica, revenită la numele de Gabor, s-a mutat în Statele Unite, acolo unde l-a cunoscut pe Mr. Pink, un miliardar chinez care vinde energizante. Vorbind fluent engleză, s-a făcut profesoară și predă această limbă într-o școală, meserie pe care o practică și azi. 

„Scorpia de la Izvorani” s-a maturizat

Cândva poreclită „Scorpia de la Izvorani”, din cauza atitudinii pe care o avea în relația cu angajații, Monica Gabor este acum departe de apelativul care a consacrat-o: matură, fără machiaj strident și haine care să epateze, dar și mamă ce își crește fiica adolescentă. Misterul faimosului apelativ a fost lămurit chiar de către Irinel, în urmă cu mai mulți ani. 

Cândva poreclită „scorpia de la Izvorani”, Monica Gabor este acum profesoară de engleză și mamă responsabilă

„Nu pot să o vorbesc de rău, e mama fiicei mele. Acest nume i-a venit probabil de la angajaţi şi apoi de la presă. Cum să nu sesizez, când veneau oamenii săracii la mine şi se plângeau şi voiau să plece. Le spuneam că le mai dau 100 la salariu. Îmi spuneau: „Puteţi să îmi daţi şi 10.000 de euro pe lună. Nu mai putea să stăm. Trebuia să vină cu nişte papucei şi dacă nu venea (n.r angajatul), ea ieşea din Rolls Royce, trântea uşa şi doar întorcea capul peste umăr şi spunea „10 la suta”. Ce puteam să ii spun? Nu te mai băga, esti nebună?”, povestea Irinel. 

Anii au trecut, iar rolurile s-au inversat 

Dacă la momentul divorțului, Monica era cea care plângea pe la poarta vilei din Izvorani pentru că Irinel nu o lăsa, chipurile, să își vadă fiica, între timp lucrurile s-au schimbat. În 2018, Irinel a fost de acord ca fiica lui să plece definitiv în Statele Unite, pentru a fi crescută de Monica, ce avea posibilitatea să îi ofere un trai mai bun ca în România. 

Irina Columbeanu locuiește din 2018 în Statele Unite, alături de Monica Gabor, Mr. Pink și fiul acestuia

Din basmul de la Izvorani nu a mai rămas azi nimic. „Prințul” a pierdut averea estimată la 150 de milioane de euro și a ajuns să-și trăiască bătrânețea la azil, cu un dor permanent de fiica ce locuiește în America și a venit să îl viziteze în sfârșit. 

Basmul lui Columbeanu a pierit în flăcări 

Vila celebră din Izvorani, care a văzut atâtea evenimente importante, a ars în 2020, teoria oficială fiind un scurtcircuit, însă conspirațiile insinuând alte explicații. Monica Gabor, cândva prințesa avidă de lumina reflectoarelor, a crescut și nu mai este așa dornică de apariții precum era pe vremea când o chema Columbeanu. 

Irina Columbeanu a venit în țară pentru a-și vedea tatăl, care locuiește acum la azil în Ghermănești

Cât despre Irinuca, a cărei naștere a fost cândva cea mai așteptată și urmărită din România, ea a crescut și pare că își croiește drumul ei propriu, departe de trecutul părinților ei. Nu pare să fie interesată de faimă, însă un lucru are în comun cu părinții ei: este deja o mică luptătoare plină de ambiție și de speranțe, pe un drum care pentru ea abia a început. Iar acesta este poate cel mai frumos final pe care putea să îl aibă basmul care s-a desfășurat în văzul întregii țări. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre