Trucul cu acul de siguranță. Cum ne protejăm de vampirii energetici

Străbunicii și bunicii noștri, dar și mulți oameni în vârstă de la țară, cunoșteau trucul cu acul de siguranță și l-au aplicat toată viața lor. Poate ați văzut oameni cu un ac de siguranță prins în ilic sau cojoc, ori în piept la haină.
Terapeutul Claudiu Ganea ne învață cum să ne protejăm de vampirismul energetic. Acul de siguranță ajută, însă este foarte important să fie aplicat corect.
Terapeutul Claudiu Ganea oferă un truc simplu prin care ne putem proteja împotriva vampirismului energetic. Oricine poate aplica metoda, mai ales că este simplă și la îndemână. Este ideal să folosiți acest truc oricând vă aflați în situații delicate, când călătoriți sau aveți de înfruntat vreun șef.
„Acul de siguranță, ca să funcționeze, trebuie prins în haină cu vârful în jos. Dacă îl punem cu vârful în sus, nu va funcționa. Când îl prindem cu vârful în jos, el va menține aura integrată. De exemplu, atunci când călătorim cu avionul, aura noastră se disipează și, atunci când coborâm cu picioarele pe pământ, o să fim mai amețiți, cu o stare generală mai proastă. Dacă ne folosim de acul de siguranță, el va avea darul de a ne menține aura integrată”, a transmis terapeutul Claudiu Ganea.
Claudiu Ganea este astrolog și terapeut în medicina alternativă. El activează în domeniul spiritualității și al evoluției sufletului de mult timp. A studiat Tehnică dentară, dar a cercetat mult și în domeniul psihologiei, marea sa pasiune.
„Încă din copilărie am fost convins de puterea dezvoltării personale, iar acest lucru m-a însetat de cunoaștere spirituală. Am descoperit astrologia și tarotul în adolescență și, de atunci, pentru mine ele reprezintă un punct de reper important. Suntem ființe spirituale și trăim o experiență umană”, spune Claudiu Ganea.
Claudiu Ganea practică terapii energetice precum Reiki, bioenergoterapie, cristaloterapie, radiestezie sau șamanism.
Sursa foto: Pixabay
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook