”Spaima Loteriei” se umple de bani

”Spaima Loteriei” se umple de bani
S-au dus vremurile când  ”Spaima Loteriei” era mare vedetă și se băteau posturile tv să îl aibă invitat. Acum face bani mulți cu totul altfel. Spune că i-a venit mintea la cap.

Era invitat aproape permanent la OTV și îl cunoșteau pe stradă și copiii. A trecut ceva vreme, iar vedeta de odinioară s-a retras din viața publică și face ce știe el mai bine, adică bani.

”Spaima Loteriei” se umple de bani

Stelian Ogică, 52 de ani,  a devenit cunoscut în 2001, când a acuzat că i s-ar fi furat un bilet câștigător la Loto, în valoare de 1.000.000 de dolari, scrie impact.ro

A fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a falsificat biletul Loto, dar în următorii ani a câștigat constant cu numere norocoase. În 2007, împreună cu un prieten, reușește prin intermediul OTV să strângă bani pentru un bilet colectiv cu o valoare uriașă, 155.000 €, necâștigător.

Stelian Ogică s-a făcut om de afaceri și nu mai bate cluburile, ca acum 10 – 15 ani

S-au dus vremurile acelea, iar Stelian Ogică s-a făcut om de afaceri și nu mai bate cluburile, ca acum 10 – 15 ani. S-a retras în localitatea natală Mirău, comuna Stoenești, județul Giurgiu, unde a și candidat la funcția de primar în 2016.

”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia şi am devenit om de afaceri‘‘, a declarat Stelian Ogică, pentru impact.ro.

Stelian Ogică are afaceri în construcţii şi tocmai a finalizat ridicarea şi vânzarea unui cartier de 21 de vile, în apropiere de Bucureşti. În plus, are în plan să repete cât de curând povestea, de data aceasta având ca deziderat ridicarea a 30 de vile.

 

Nu toată lumea l-a uitat pe Stelian Ogică

Stelian Ogică susţine că multă lume îl mai recunoaşte şi astăzi, chiar dacă poartă mască: ”Am constatat că timbrul vocal e cel care mă dă de gol. Spre exemplu, intru în diverse magazine şi cer una-alta. Câte o vânzătoare se opreşte, mă studiază şi apoi mă întreabă direct. De cele mai multe ori dau din cap, afirmativ. Deci, lumea nu m-a uitat. Şi asta nu e puţin lucru pentru mine, fiindcă există multe alte personaje trecute prin lumea televiziunii uitate astăzi”,  a povestit fosta vedetă OTV.

El mai spune că acum este un familist convins și că joacă rar la Loto. Fiica lui, Raluca (28 de ani), s-a căsătorit cu fostul mijlocaş dinamovist Adrian Ropotan și l-a făcut bunic pe Stelian Ogică.

„Am 12 clase neterminate. Nu are importanța școala, sunt un bun administrator, știu să deschid un calculator, să accesez programe, să scriu. Vreau să renovez școala în care eu am învățat și acum a ajuns o dărâmătură”, a declarat Stelian Ogică.


Exclusiv. Pepe își „exorcizează demonii”. Artistul s-a schimbat radical