Spălați oalele cu apă oxigenată. Iată ce puteți curăța cu apă de gură!

Spălați oalele cu apă oxigenată. Iată ce puteți curăța cu apă de gură!
Apa minerală, apa oxigenată și cea de gură sunt cu adevărat fantastice. Nimeni nu v-a spus până acum la ce mai sunt bune.

Trebuie să scăpați urgent de pete de ceai sau cafea? Tocătoarele nu mai sunt ca la început? Aveți la îndemână soluții de care nu aveați habar.

Spălați oalele cu apă oxigenată. Iată de ce!

Ceșcuțele favorite sunt maronii din cauza petelor de cafea sau ceai? Nu le aruncați, pentru că vă scoate din impas apa minerală. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați la înmuiat timp de oră vasele în apă minerală, apoi să curățați bine cu o lavetă. Veți constata că se vor duce toate depunerile, mult mai bine decât dacă ați fi folosi praf de curățat.

Și tot apa minerală este excepțională atunci când trebuie să redați strălucirea paharelor de cristal. Puneți paharele într-un vas cu apă minerală, lăsați câteva ore, apoi lustruiți folosind o lavetă din microfibră. Vor arăta exact ca în momentul în care le-ați cumpărat.

Oțet cu bicarbonat, o minune de soluție

Dacă oalele de inox sunt pline de murdărie, apa oxigenată face c adevărat minuni. Și va curăța așa cum scrie la carte și pereții cuptorului cu microunde sau frigiderul. La fel de bună este și combinația de oțet cu bicarbonat sau apă oxigenată cu bicarbonat. Apa oxigenată nu doar că scoate petele de grăsime, dar este și un excelent dezinfectant.

Ce puteți face cu apa de gură în bucătărie

Tot un bun dezinfectant este și apa de gură, în plus are avantajul că nu este toxică. Cu aceasta puteți dezinfecta blatul mesei sau tocătoarele din lemn. Și, chiar dacă va pătrunde în fibra lemnului, nu reprezintă niciun pericol. Și bureții de bucătărie vor arăta perfect dacă vor fi dezinfectați tot cu apă de gură. Aceștia nu doar că nu vor mai avea grăsime, dar vor căpăta și un miros frumos.