Simona Ionescu / Redactor Șef

 Adevăratul test al dragostei se dă la televizor. Radu Vâlcan vă arată ce puteți face

 Adevăratul test al dragostei se dă la televizor. Radu Vâlcan vă arată ce puteți face
Câți dintre voi nu ați auzit cupluri noi care spun că sunt inseparabili, că nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

Adevăratul test al dragostei se dă la televizor. Iată ce puteți face: vă înscrieți în castingul pentru un nou sezon al reality-show-ului Insula Iubirii. Celebra emisiune Insula Iubirii se pregătește să întâmpine noi cupluri în cel de-al șaselea sezon, la Antena 1. Sunt așteptați tineri care vor să afle cu adevărat cine sunt, dar și noi cupluri curajoase și dornice să trăiască experiența vieții lor.

Cupluri care nu își văd viața altfel decât împreună, dar și tineri dornici de distracție și cu putere de seducție, care nu sunt încă într-o relație, sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro pentru cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii, la Antena 1.

 Adevăratul test al dragostei

Radu Vâlcan, gazda emisiunii Insula Iubirii, la Antena 1, este și el nerăbdător să întâmpine noi cupluri într-o locație de vis, complet necunoscută celor de acasă. Iar din experiența celor cinci sezoane, Radu Vâlcan îi îndeamnă pe cei care se vor înscrie la casting să ia tot ce e mai bun din această experiență pentru a reuși să afle adevărul despre ei și relația lor.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine. Pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă. Și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus Radu Vâlcan.

Alex Bodi e mai presus de lege și se comportă ca atare. A fost surprins pe litoralul românesc

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre