Simona Ionescu / Redactor Șef

America Express și Survivor au rămas fără cele mai spumoase personaje. Eliminări controversate

America Express și Survivor au rămas fără cele mai spumoase personaje. Eliminări controversate
Ediția de miercuri seara a avut un final surprinzător pentru concurenții celor mai urmărite reality-show-uri, America Express- Drumul Aurului și Survivor România. O echipă, din cele nouă, a fost trimisă acasă, din primul, iar un concurent din celălalt show a trebuit și el să părăsească jocul. Concurenților încă nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat.

Pentru o echipă de la America Express – Drumul Aurului, aventura a luat sfârșit în cadrul ediției de miercuri, 25 ianuarie 2023. Surpriza concurenților a fost în momentul în care Irina Fodor, gazda emisiunii, a extras Dragonul roșu, ceea ce înseamnă că echipa care a ajuns pe ultimul loc trebuia să plece acasă. Astfel, sportivele Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost eliminate din cadrul competiției. Fetele au fost de-a dreptul șocate.

„Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat”. Am făcut în două săptămâni cât n-am făcut în jumătate din viață. Am făcut lucruri pe care n-am crezut vreodată că o să le fac. Autostopul, am dansat, am mâncat tot felul de mizerii. Ne bucurăm că v-am cunoscut.

Ne pare rău că plecăm atât de repede, pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente și cred că ne-a ajutat să împrospătăm sufletul cu o așa experiență. Noi plecăm cu capul sus, iar norocul nu prea a fost cu noi azi…”, a spus Larisa Iordache, la finalul ediției de miercuri seara.

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

Jorge a început să plângă, la Survivor

Răzvan Danciu, cel mai controversat Războinic, a fost eliminat ca urmare a voturilor publicului, marți, în ediția Survivor România de pe 25 ianuarie. Plecarea lui i-a adus lacrimi pe față lui Jorge, în ciuda conflictelor dintre cei doi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Răzvan Danciu (@razvan.danciu10)

În vârstă de 20 de ani, Răzvan Danciu a fost cel mai tânăr concurent care a ajuns în Republica Dominicană. De multe ori a adus puncte echipei, însă în ediția de marți a emisiunii Survivor România, s-a dovedit că lumea nu l-a prea iubit. În urma votului publicului, Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor România, marți, 25 ianuarie.

„Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire“, a spus Răzvan Danciu, după ce a aflat că este eliminat din competiție.

Internauții, nemulțumiți de eliminarea lui Răzvan Danciu

În timp ce telespectatorii au votat eliminarea lui Răzvan, internauții și-au exprimat regretul cu privire la eliminarea celui mai tânăr concurent din competiție și consideră că nu a fost corectă plecarea lui. „Fix cel la care nimeni nu se gândea că va ieşi, acela a ieşit. Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei. Uitați de voturi, e doar «jocul» producătorilor pentru a crea suspans, surpriză… “,

„Se pare că e nevoie de concurenți slab pregătiți pentru a lăsa avantaj Faimoșilor la următoarele confruntări. Tu ai fost un Războinic adevărat“, „Răzvan, un copil bun și educat, altcineva trebuia să plece“ – au fost câteva dintre reacții.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre