Ce transformare! Nu îl veți recunoaște pe ciudatul ăsta!

Ce transformare! Nu îl veți recunoaște pe ciudatul ăsta!
Sunteți invitați la un spectacol cu un ciudat. Ați putea crede că este un om al străzii, nespălat și plin de păduchi. Veți avea o surpriză de proporții. Un show unic.

Spectacolele sunt suspendate, așa că ne-au rămas puține locuri de relaxare. În fața televizorului, a calculatorului și la magazinul din colț. Uite că nu e așa!

Nu îl veți recunoaște pe ciudatul ăsta!

Teatrele și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei. Actorii s-au refugiat pe unde au putut: unii pe Internet, alții pe la televiziuni și în reclame. Alții abia se descurcă.

Un spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București a avut un mare succes. Florin Piersic Jr (52 de ani) realiza aici spectacolul Freak Show, unic în România. 13 personaje, un singur actor. Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013, iar acum a fost terminat un nou show Freak Show 2020.

În acest one man show nu sunt simple mostre de experiment teatral sau concepție regizorală, ci sunt adevărate exemple de creativitate sub amprenta actorului și regizorului Florin Piersic jr.

Publicul a fost încântat de versatilitatea actoricească, amestecul fin de umor, sensibilitate şi chiar cinism.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, Freak Show este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

Unde îl vedem pe Florin Piersic Jr?

Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau professor. Acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.

Freak Show The Movie va fi disponibil pentru vizionare de luni 23 noiembrie ora 23:30, până marți 24 noiembrie ora 23.30 pe platforma www.fnt.ro.

Freak Show a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural Bozar), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara și a Operei Naționale din Cluj Napoca.


Inna s-a ascuns 21 de zile. De ce a făcut asta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre