Simona Ionescu / Redactor Șef

Damian Drăghici, un concert de excepție pe Youtube, cu multe vedete invitate

Damian Drăghici, un concert de excepție pe Youtube, cu multe vedete invitate
NIRO Investment Group a fost alături de artiști în neagra perioadă de pandemie. Compania Niro a susținut proiectul “Romania de 10” al îndrăgitului artist Damian Draghici. Este doar una și cea mai recentă de sprijinire a acțiunilor culturale și artistice ale anului 2020.

În încercarea de a fi alături de industria muzical-artistică, greu încercată în perioada pandemiei, Niro Investment Group a susținut mai multe proiecte culturale. Printre cele de la final de an se numară: „România de 10”, lansat de artistul Damian Draghici, „Iarna Magică”, organizat de Lanto Communication și “Virtual Christmas Festival” al Orchestrei Metropolitane București.

In cadrul proiectului intitulat Romania de 10 au fost filmate zece videoclipuri in care maestrul Damian Draghici si invitatii sai – artisti cunoscuti din Romania – reinterpreteaza muzica si arta traditionala romaneasca avand ca fundal video peisaje pitoresti din diverse regiuni ale tarii. Printre invitatii maestrului Damian Draghici se numara solista Irina Rimes, actorii Bebe Cotimanis si Gruia Sandu.

Ne onoreazcolaborarea cu maestrul Damian Draghici si ne bucuram ca am putut contribui la realizarea acestui proiect emotionant mai ales in acest an special, in care pandemia ne-a obligat la izolare si multe initiative culturale au fost anulate sau revizuite drastic. Speram ca acordurile maestrului Draghici si talentul invitatiilor sai ne vor ajuta sa descoperim intr-un mod placut si original frumusetile Romaniei si sa ne reconectam la traditiile si valorile autentice ale acestui neam”, a declarat Zsolt Nagy, CEO NIRO Investment Group.

Primele filme ale campaniei, „Irina Rimes si Damian Draghici” si „Bebe Cotimanis si Damian Draghici” au fost lansate cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar pot fi urmărite pe Youtube, la adresele:

Irina Rimes: https://youtu.be/RKHB_HCkY4I

Bebe Cotimanis: https://www.youtube.com/watch?v=beEa8AVdT0I&feature=youtu.be

In cadrul unui proiect separat, NIRO Investment Grup a sustinut organizarea traditionalului concert “Iarna Magica”, desfasurat  la Ateneul Roman si organizat de catre asociatia Lanto Communication, condusa de Dorin Ionita.

Concertul a fost inregistrat pe 1 decembrie 2020 la Ateneul Roman, protagonisti fiind, ca de obicei, Orchestra Romana de Tineret, dirijor Cristian Mandeal. Ineditul din acest an al concertului „Iarna magica” este Peer Gynt de Edvard Grieg, o compozitie muzicala scenica pentru orchestra si cor compusa de Edvard Grieg in 1874. Magia colindelor romanesti este asigurata sub semnatura inegalabila a compozitorului Sabin Pautza, urmata in crescendo-ul deosebit al muzicii lui Johann Strauss.

Tot in luna decembrie, Niro a fost partenerul principal al concertului „Virtual Christmas Festival”, sustinut de catre Orchestra Metropolitana Bucuresti pe 28 decembrie. Inregistrarea concertului, in care au mai performat Corul Accoustic, Corul de copii Bravissimo dirijat de Elena Radu, YUKA, Irina Baiant, Marcel Pavel, Daniel Magdal, Alin Stoica, Vlad Mirita, Claudia Pavel, Adrian Nour, Adrian Naidin, Mihai Buca & Corul Tronos, poate fi urmarit aici:  https://www.youtube.com/channel/UCNpHwdmYRYjm1WQcsgQAQXQ/videos

Arnold Schwarzenegger, mândru că e bunic. Uite ce frumoase sunt fiica și nepoata lui!

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre