Simona Ionescu / Redactor Șef

Emil Rengle a intrat în Survivor cu un secret uriaș. Acum se explică de ce se comportă așa!

Emil Rengle a intrat în Survivor cu un secret uriaș. Acum se explică de ce se comportă așa!
Face parte din echipa Faimoșilor și luptă din răsputeri ca să demonstreze că e în stare să câștige marele premiu.  

S-a aflat ce durere are în suflet Emil Rengle. Acesta trebuie să-și rezolve o problemă care nu suferă amânare.

Emil Rengle vrea cu orice preț să câștige premiul cel mare. Care e secretul pe care-l ascunde concurentul de la Survivor România

Faimosul de la Survivor România 2022 ar face orice ca să reziste în jungla din Republica Dominicană. Se pare că aceasta are un motiv întemeiat ca să reziste în fața oricăror provocări. Are datorii uriașe, iar premiul cel mare l-ar scoate din toate încurcăturile vieții.

Asta pentru că firma sa ar fi la un pas de faliment. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, este vorba de sala lui de dansuri, pe care a deschis-o în anul 2019, Rengle Sport & Dance. Sursele spun că în prezent Emil ar avea nevoie de 100.000 de lei ca să revină la normal.

Ce a făcut cu premiul de la „Românii au talent!”

Singurul dansator pe tocuri din România, Emil Rengle a participat în 2018 la emisiunea „Românii au talent!” și a intrat în posesia premiului cel mare, în valoare de 120.000 de euro.

Atunci a făcut însă un gest care i-a uimit pe toți. Dansatorul i-a dat câștigătoarei locului 2, Bianca Badea suma de 10.000 de euro, fiind marcat de povestea acesteia. De asemenea, sursele spun că a ajutat-o și pe sora lui și i-a deschis un salon de frumusețe.

La Survivor a avut nevoie de ajutorul medicilor

Competiția Survivor România este extrem de dură și nici Emil Rengle nu a scăpat de probleme. El a suferit un accident cu ceva timp în urmă și a avut nevoie de ajutorul medicilor. ”Orice numai picioarele nu. Le vreau înapoi. Faceți ceva! Te rog, Doamne! Lasă-mă să pășesc!”, a spus atunci dansatorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre