Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Manole a început pregătirile. E cu multă transpirație, pentru că e vorba de trei femei

Marius Manole a început pregătirile. E cu multă transpirație, pentru că e vorba de trei femei
Considerat unul dintre cei mai iubiți actori de teatru din România, Marius Manole își trăiește viața în legătură directă cu publicul său și nu se reține să le arate fanilor ce face zi de zi. De aceea e și atât de iubit: știe să comunice cu publicul!

Zilele acestea îndrăgitul actor e în priză. Marius Manole a început pregătirile și se lasă cu multă transpirație, după cum a dezvăluit. El aleargă și se dă peste cap să intre în personaj, pentru noul rol pe care îl are de făcut. Actorul a și arătat lumii cât de intensă e pregătirea sa.

Marius Manole aleargă și transpiră ca să intre în rolul de guest star (Instagram)

Dacă există în România un actor care e as în marketing și care știe cum să mobilizeze masele de oameni spre sala de teatru, cu siguranță e vorba de Marius Manole. Îndrăgitul actor al Teatrului Național din București știe cum să facă pentru a strânge oamenii la spectacolele sale și are un succes nebun mereu. Ultima dată s-a jucat de-a reporterul cu Oana Pellea, în fața hotelului, la Iași: a trimis-o să-și facă tratament facial de întinerire și așa mai departe, mult șotii pe care le puteți citit aici.

Marius Manole a început pregătirile

În ultima perioadă însă, Marius Manole s-a pus serios pe alergat. Trebuie să facă condiție fizică bună, și asta rapid. El a dezvăluit ce se întâmplă, după ce și-a făcut un selfie îmbrăcat în maieu, tot transpirat, și cu căștile în urechi: era la alergat.

„Mă pregătesc fizic pentru spectacolul NOI 4 de pe 13 iulie la Teatrul Național din București. Joc un guest star de care se îndrăgostesc trei fete superbe. M-am uitat în oglinda și sunt cam urâțel. Care urâțel, urât de a dreptul”, a scris Marius Manole la postarea sa în care arată lumii că face sport și transpiră.

Un scenariu scris în glumă de Lia Bugnar

NOI 4 este un spectacol independent, pe un text de Lia Bugnar, găzduit de Teatrul Național din București. Joacă, alături de Marius Manole însăși autoarea, dar și actrițele Maria Obretin, Ioana Brumar și Oana Tudor. „Un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă.

„Un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă. O întâmplare unde se abordează tot felul de teme superficiale (cotropirea actorului de către personaj, trădarea în iubire, etc.) și o sumedenie de teme fundamentale (tăierea colțului de la unghia de la degetul mare, proporția votcă – suc în Bloody Mary). Între aceste două limanuri, cuprinsul este surprinzător de eclectic, deopotrivă tragi-comic”, se arată în prezentarea spectacolului ce îl face pe Marius Manole să transpire.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre