Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a anunțat un nou candidat la președinția României. E un comediant și imită modelul Zelenski

S-a anunțat un nou candidat la președinția României. E un comediant și imită modelul Zelenski
Comediantul poartă mai nou perucă. Îi stă bine și a postat o primă imagine cu transformarea la care a apelat deoarece a decis să candideze pentru cea mai importantă funcție în stat.

În trend cu vremurile și în momentul oportun pentru alegerile ce urmează, comediantul nostru, care îl imită pe Zelenski, a luat o decizie uluitoare: vrea să fie președinte. A anunțat că e noul candidat la președinția României.  Vedeta s-a transformat radical, și a anunțat ce urmează.

Amintim că președintele Ucrainei, înainte de a intra în politică, a fost unul din comedianții de succes ai țării. Actor bun, acesta a făcut chiar și un film serial de televiziune, în care era președintele țării. Ulterior, a decis să candideze real și i-a ieșit. A fost ales păreședintele Ucrainei. Serialul în care apare Volodimir Zelenski actorul se numește „Servant of the people”, a fost filmat în 2015, are 3 sezoane și este disponibil pe Netflix.

Iată-l și pe comediantul nostru!

De ziua lui, Bromania a anunțat că vrea să fie președinte (Instagram)

„Prea mult am stat cu mâna în sâni și nu am făcut nimic pentru țara asta. Astăzi, cu ocazia zilei mele de naștere, îmi anunț candidatura la președenția României!”, a dezvăluit Matei Dima într-o postare colorată pe Instagram. Poartă sacou roz, va ieși cu siguranță în evidență. În plus, are un look schimbat total. Vedeta poartă acum perucă și îi stă foarte bine așa.

S-a anunțat un nou candidat la președinția României

De fapt, miercuri s-au anunțat mai mulți candidați. Surpriza este totală. Bromania și-a ales și sloganul: „Alături de oameni simpli, ca tine!”. Dar mai e ceva: și-a schimbat numele. El este Siminel Roșianu. E protagonist în cea mai așteptată comedie.

Filmările la „Candidatul perfect”, producția Vidra Films, au fost încheiate (Instagram)

Candidatul Perfect”, noul film produs de Vidra Films, este deja una dintre cele mai așteptate comedii românești ale anului 2024. Sub îndrumarea talentatului Alex Coteț, care este atât regizor, cât și scenarist, filmul propune o poveste plină de umor și evenimente neprevăzute, reflectând într-o manieră comică asupra vieții politice și sociale din România.

Cine sunt candidații perfecți

Povestea se concentrează pe un personaj inedit, jucat de blonda Cătălina Grama (Jojo), care se aventurează în lumea complicată a politicii pentru a candida la o funcție importantă. Filmul explorează, cu un ton satiric, obstacolele și situațiile amuzante întâmpinate de protagonistă, oferind spectatorilor o perspectivă critică, dar amuzantă, asupra sistemului politic actual.

Jojo are rolul principal în această comedie savuroasă (Instagram)

În continuarea scenariului care se anunță plin de umor, filmul aduce în prim plan o distribuție talentată. Pe lângă Dima și Grama, mai joacă actorii: Alex Bogdan, alias Victor Brânză, Iulian Postelnicu, alias Nicolae Chiru, Cătălin Herlo, alias Viorel Roșianu, Andi Vasluianu, alias Călin Gălbioru, Nicu Banea, alias Costică Frântu. Ultimul are un slogan cu adevărat reprezentativ pentru mulți politicieni români: „Închid ochii la șpagă”. Cătălina Grama e Simona Vântuleasa  și are ca slogan de campanie replica: „Ceva – ceva și onoare”.

Amintim că Vidra films este compania care a produs alte comedii de maxim succes: Tati part time, Miami Bici 1 și 2, Teambuilding.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre