Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca și Iulia, fostele lui Bodi, nu își ascund relația. Unde au plecat împreună

Bianca și Iulia, fostele lui Bodi, nu își ascund relația. Unde au plecat împreună
Faptul că au iubit același bărbat, ba chiar că au fost măritate cu el, nu le-a făcut dușmance, ci din contra, le-a apropiat, după sesiunile de shopping și de gătit împreună, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean i-au mai dat o palmă (virtuală) lui Alex Bodi.

Căsătoria cu Alex Bodi le-a transformat pe Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean în cele mai bune prietene. Cele două foste ale afaceristului din Mediaș își cresc fetițele împreună, care, și ele, au devenit cele mai bune prietene.  Bianca și Iulia petrec tot mai mult timp împreună și la fel și fetele lor, Sofia și Selena. Acum au decis să facă o escapadă. Cele două au plecat împreună într-o excursie de vis, alături de fiicele lor și alți prieteni.

Bianca și Iulia sunt de nedespărțit

Frumoasele blondine și-au făcut bagajele și au plecat să se relaxeze la Sinaia, ieri. Cele mai fericite sunt fetițele. „Plecăm la munte pentru că avem de făcut mulți oameni de zăpadă, așa e mami?” – o întreabă Bianca Drăgușanu pe fiica ei. ”Și să ne dăm cu sania!” – vine replica puștoaicei.

La munte, cele două foste ale lui Bodi au plecat împreună cu Mitza, Valentin și Vica, trio-ul cu care Bianca a fost, de altfel, și în ultima sa deplasare, la Istanbul.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean se înțeleg de minune. Nu este prima dată când fostele soții ale afaceristului de Mediaș își surprind fanii pozându-se împreună. Recent, cum Iulia a fost plecată în străinătate pentru afaceri, Bianca a fost cea care a avut grijă de fiica ei, Selena, mai ales că tatăl fetiței, Alex Bodi fusese arestat. Imediat cum aceasta a revenit în țară, a rămas peste noapte cu buna sa prietenă, Bianca, și chiar au petrecut ca „între fete”.

Alex Bodi le-ar fi abuzat pe ambele

Conform informațiilor din dosarul DIICOT în care Bodi are calitatea de suspect,  în urmă cu câțiva ani, el și-ar fi amenințat fosta soție cu acte de violență pentru a o obliga să practice prostituția în Germania. Pe de altă parte, pe Bianca Drăgușanu ar fi bătut-o de mai multe ori de-a lungul relației, chiar dacă vedeta TV nu i-a făcut plângere. După ultima bătaie încasată însă, ea și-a scos certificat medico-legal.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce uită mereu acasă Bianca Drăgușanu când merge la sport. În mod normal ar trebui lăsată afară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre