Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este Bie Adam, alias Tequila, vloggerița cu peste 3,5 milioane de abonați, de la America Express – Drumul Aurului

Cine este Bie Adam, alias Tequila, vloggerița cu peste 3,5 milioane de abonați, de la America Express – Drumul Aurului
America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30. Patru ediții în care 9 perechi de vedete încep în forță aventura de-a lungul unui traseu ce traversează teritoriile a trei state cu o rată a criminalității ridicată: Mexic, Guatemala și Columbia.

Vloggerița Bie Adam a pornit pe Drumul Aurului alături de mama sa, Mihaela. Are 24 de ani, de mai bine de 10 este în online, și a ajuns să fie una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut din România.

Originară din Craiova, Bie Adam, pe numele ei real Bianca Adam,  are 1 milion de urmăritori pe Instagram, 1,8 milioane de abonați pe YouTube și peste 700.000 pe TikTok. Tânăra s-a făcut remarcată prin atitudinea ei excentrică și veselă. Aceasta adoră provocările, iar seriile „Adevăr și provocare” sunt celebre deja în comunitatea ei de pe Internet. De-a lungul anilor, ea a lansat și mai multe melodii, cu succes, intrând pe platformele Spotify, Deezer și YouTube.

Bătută cu ranga, în plină stradă

Bie Adam a trecut, la 20 de ani, printr-un incident cumplit. Bie Adam a fost bătută cu o rangă în plină stradă. Totul s-a petrecut pe 26 mai 2020, în orașul Chiajna, județul Ilfov. Vedeta și iubitul ei ar fi fost bătuți de un dezvoltator imobiliar. Ea a povestit într-un vlog totul. În timp ce parca mașina, tânăra ar fi lovit și spart o bucată de marmură, parte din rampa de la intrare a unei săli de fitnes, din complexul rezidențial care aparținea dezvoltatorului.

„Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi.

Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor. Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier de 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. L-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere”, povestea Bie Adam de la America Express la acea vreme.

Pe Drumul Aurului, vloggerița a mers împreună cu mama sa

În America Express, vloggerița a mers pregătită pentru situații la limita suportabilității. „De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Adam (@bieadam)

În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo…”, a declarat Bie. „Mamei i-a fost mai puțin frică decât mie, eu sunt mai panicată. Mă trezeam noaptea și întrebam: <Ce se-aude?>. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el”, a adăugat ea. Fiecare echipă de concurenți avea un astfel de dispozitiv special pentru situații de alertă.

Bie a mărturisit că decizia de a merge pe Drumul Aurului împreună cu mama sa a venit tocmai din nevoia unui reper care îi dă forță și echilibru. „Singurul stâlp care mă poate domina e mama”, spune ea, alegerea sa fiind, însă, întâmpinată cu mari emoții. „Când am auzit că, dintre toți prietenii ei, dintre toate cunoștințele ei, va trebui să merg eu, am refuzat din prima. Nici n-am vrut să aud. Am slăbit 4 kilograme numai cu acest gând, înainte să plec”, a povestit mama ei, Mihaela.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre