Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Iată cum arată bărbatul despre care Mădălina Ghenea spune că e viitorul ei soț. Nu e român

Exclusiv. Iată cum arată bărbatul despre care Mădălina Ghenea spune că e viitorul ei soț. Nu e român
Zilele trecute au fost grele pentru Mădălina Ghenea. Aceasta a avut probleme cu sănătatea și a ajuns chiar să facă investigații la RMN. Deși spunea că va sta deoparte o vreme de rețelele sociale, nu s-a abținut.

Zilele acestea Mădălina Ghenea a revenit plină de verb pe rețelele sociale, iar postările ei au pus fanii pe gânduri. Înainte să se îmbolnăvească, mărturisea că nu este în nicio relație, și că e suportabil așa.

În trecut, despre relațiile Mădălinei s-au spus și s-au scris multe. Ea a fost „combinată” cel puțin de presă cu diverse vedete din lumea showbiz-ului internațional. Pe lângă acestea, au fost și mai multe relații asumate, cu bărbați interesanți și bogați. Mădălina Ghenea are o fetiță cu omul de afaceri român Matei Stratan, care se numește Charlotte.

Bărbatul despre care Mădălina Ghenea spune că e viitorul ei soț

Seara trecută Mădălina Ghenea nu s-a abținut și a distribuit pe rețelele sociale fragmente din discuțiile nocturne pe care le avea cu un bărbat. Celebrul model îi spunea acestuia că ea se culcă devreme. La ora 22:00 i-a și trimis o fotografie în care îi arată că este în pat „ca bebelușii! Mă culc devreme”.

Partenerul de dialog a continuat și i-a spus că în scurt timp av fi în pat alături de ea. Apoi i-a trimis un desen, realizat peste patul din care se întrevede piciorul dezgolit al Mădălinei Ghenea.

„Viitorul meu soț” a comentat pe captura de ecran pe care Mădălina Ghenea, amuzată, a distribuit-o la Insta Story. Ea a avut grijă să șteargă numele persoanei cu care dialoga.

Având în vedere că discuția e în limba engleză, e de la sine înțeles că celălalt nu e român. Mădălina a apreciat abdomenul cu „pătrățele” care a fost desenat, dar și „declarația” de dragoste scrisă pe podea cu bancnote de 50 de euro. Amintim că tot de la un schimb de replici via Insta Story a izbucnit în public presupusa ei poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Nicolo Zaniolo, în urmă cu exact un an.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre