Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum o antrenează Pepe pe iubita lui pentru noul statut

Exclusiv. Cum o antrenează Pepe pe iubita lui pentru noul statut
Marea știre a săptămânii trecute s-a aflat chiar din gura protagonistului. Pepe va deveni, în curând, tată pentru a treia oară, de data aceasta urmând să aibă un băiețel.

Deși nimeni nu se aștepta la asta, având în vedere declarațile făcute de artist, el a fost primul care și-a oficializat o relație după divorț. Iar acum make-up artista Yasmine Ody, cea care l-a cucerit pe Pepe după separarea acestuia de Raluca, îl face cel mai fericit om de pe planetă. După două fetițe, Pepe va avea în sfârșit un urmaș care să îi ducă numele mai departe. Yasmine urmează să îl nască peste mai puțin de patru luni.

Zilele acestea, Pepe și Yasmine sunt în pline pregătiri având în vedere venirea pe lume a copilului.  Și mai mult decât atât, Yasmine „ia ore” la greu despre cum e să fii mamă. Iar aici intervine Pepe care, din start a avut grijă să își „antreneze” partenera pentru noul ei statut. Pepe i-a făcut iubitei sale cunoștință din start cu fiicele lui. Împreună, toți patru, au mers în vacanțe, în excursii, sau au petrecut timp acasă la Pepe.

În plus, bărbatul a avut grijă să viziteze toți bebelușii din numeroasa sa familie, împreună cu Yasmine. Astfel că tânăra de 26 de ani a putut să vadă și să testeze ce înseamnă să ții în brațe un bebeluș și, cu siguranță a mai aflat și alte lucruri despre ceea ce implică postura de mamă.

Pepe a anunțat de anul trecut copilul

Realitatea e că încă din vara anului trecut Pepe a anunțat la televizor că vrea să se căsătorească și să facă un copil. Practic, se pare că în momentul anunțului de pe la finele lunii iunie, Yasmine se pregătea de minunea ce urma să se întâmple.

Zilele trecute, Pepe a făcut anunțul în timpul unui eveniment la care fusese invitat să cânte, „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat artistul.

Pepe are două fiice din mariajul cu Raluca Pastramă. Este vorba de Maria, în vârstă de 8 ani și Rosa, care are 5 ani. În curând, fetițele, care se înțeleg de minune cu viitoarea lor mămică vitregă, își vor cunoaște frățiorul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre