Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Tom Cruise, apariție senzațională. E leită maică-sa

Fiica lui Tom Cruise, apariție senzațională. E leită maică-sa
Cu cât fiica lui Katie Holmes crește mai mult, cu atât oferă noi fotografii în care dictează legea street style-ului, convingând pe toată lumea cu stilul eu. De la mama ei, Katie Holmes, Suri nu doar că a luat o eleganță lejeră ci și o asemănare absolută care ne duce înapoi în zilele serialului de televiziune Dawson's Creek.

În noile fotografii surprinse de paparazzi, Suri Cruise se plimbă cu un prieten și câinele familiei ținut într-o lesă lungă, roz. Părul castaniu lăsat liber, fața curată, fără urmă de machiaj, un zâmbet expresiv și timid ne amintesc, fără îndoială, de mama ei, Katie Holmes la această vârstă, ca Joey din serialul de televiziune Dawson’s Creek.

Dacă astăzi s-ar decide să se facă un reboot al serialului pentru adolescenți, nu am avea nicio îndoială cine ar trebui să ia locul originalului și suntem, de asemenea, siguri că Katie Holmes ar fi mândră de Suri, scrie Elle.com.

Să o cunoaștem mai bine pe Suri Cruise

Fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise s-a născut pe 18 aprilie 2006, iar astăzi este o adolescentă, care se apropie de vârsta de 16 ani.  În timp ce stilul ei  devine din ce în ce mai rafinat, relația cu Katie Holmes, care acum are 42 de ani, rămâne la fel de strânsă ca atunci când Suri era mai mică.

Actrița este foarte rezervată din fire, dar nu poate să nu-și laude fiica.  Într-un interviu recent pentru Elle Marea Britanie, ea a spus: „Am fost fericită să devin mamă în jurul vârstei de 20 de ani (a rămas însărcinată cu fiica ei la 27 de ani, n.red.). A fost frumos că vârstele noastre s-au adaptat atât de bine. Fiecare vârstă pe care o avea fiica mea și vârsta pe care o aveam în acel moment coincideau perfect, aproape că am crescut împreună”.

Cu așa o fiică, Tom Cruise este un tată fericit. Actorul mai are doi copii. Suri, fiica cea mică a actorului, mai are o soră și un frate, Isabella Jane Cruise, de 29 de ani și Connor Cruise, de 27 de ani, care au fost adoptați de celebrul actor împreună cu Nicole Kidman, din timpul mariajului lor care a durat 11 ani. Suri Cruise este singura fiică biologică a actorului. După divorțul de Nicole Kidman, cei doi au rămas în custodia tatălui.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre