Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini din conacul Zânei. Andreea Marin nu ezită și face totul cu mâinile ei și la casa din Telega, și la cea din București

Imagini din conacul Zânei. Andreea Marin nu ezită și face totul cu mâinile ei și la casa din Telega, și la cea din București
Andreea Marin a visat dintotdeauna să aibă casa visurilor sale la munte. Și a reușit, muncind foarte mult și având răbdare.

Casa Andreei Marin din Telega arată ca un colț de Rai, iar fosta „zână a surprizelor” a sărbătorit în acest loc mirific cel mai frumos și liniștit Paște.

Fericită că are o asemenea căsuță, Andreea Marin le-a făcut o bucurie fanilor și a postat câteva fotografii din oaza ei de liniște. „Atât de frumoasă e viața la țară în preajma sărbătorilor pascale, mugurii dau în floare, miresmele ne îmbrățișează, pufoșii noștri sunt fericiți să alerge în livadă sau să se piardă în iarbă.

Încă ne e frig uneori, așa că și încălțările de casă tot pufoase sunt, dar e cald și pace în suflete. Cineva, acolo sus, știe ce simțim când spunem cu recunoștință: Mulțumesc!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

„E o plăcere și pentru noi și pentru pufoșii noștri”

Andreea Marin se bucură cel mai mult de grădină și livadă, pe care le îngrijește cu mâinile ei, lucru care o face extrem de fericită. „Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim!

La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin”, s-a destăinuit fosta zână a surprizelor.

Mănâncă legume din propria grădină

Pentru că a adoptat un stil de viață sănătos, vedeta a spus în urmă cu ceva timp că își crește legumele în grădina sa, iar acestea au un gust extraordinar. De asemenea, le-a explicat fanilor săi și cum reușește să rămână atât de frumoasă. „Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food, mă feresc de ele ca de ciumă, ultima masă la 7 seara.

Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic”, a mai spus Andreea Marin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre