Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și bărbații din viața. Primul soț a fost un chelner

Jennifer Lopez și bărbații din viața. Primul soț a fost un chelner
Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi fost văzuți „petrecând” la casa cântăreței din Los Angeles, după despărțirea ei de logodnicul Alex Rodriguez. Fostul logodnic și-a făcut apariția rapid în peisaj. Și au tot fost văzuți împreună. Ba chiar au plecat și în vacanță.

Jennifer Lopez și bărbații din viața ei în căutarea fericirii; artista nu vrea să piardă vremea cu „recuperare” după separarea de logodnicul din ultimii săi ani. Imediat după ce au anunțat separarea, fostul logodnic, Ben Affleck, cu care J-Lo s-a văzut între 2002 și 2003, a apărut la ea acasă. Ea abia confirmase despărțirea de Alex Rodriguez că apropiații ei relatau presei că e mai mult decât prietenă cu actorul Affleck.

Affleck a fost văzut de mai multe ori mergând în casa lui J.Lo din California în timpul zilei, relatează Page Six. El apare într-un SUV Escalade alb, care aparține lui Lopez. În alte fotografii, Lopez este văzut în același vehicul.

Lopez și Affleck au început să se întâlnească în 2002 și și-au anunțat logodna în noiembrie. În septembrie 2003, cu doar câteva zile înainte ca cuplul să spună „Da”, și-au anulat nunta. Luni mai târziu, cuplul s-a despărțit definitiv.

„Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni”

Lopez și Alex Rodriguez și-au confirmat despărțirea la doar câteva săptămâni după ce au luptat împotriva zvonurilor despre despărțire. Cuplul a recunoscut luna trecută că lucrează la relația lor, dar acum au decis să meargă pe căi separate și au insistat că sunt „mai buni ca prieteni”.

Într-o declarație comună, aceștia au spus despre decizia lor: „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celuilalt”.

Lopez și Rodriguez se concentrează asupra copiilor lor. Între timp, Affleck s-a despărțit de iubita Ana de Armas, în vârstă de 33 de ani, la începutul acestui an, după un an de întâlniri. Înainte de aceasta, el a fost căsătorit cu Jennifer Garner timp de 10 ani și au împreună trei copii.

Jennifer Lopez și bărbații din viața ei în căutarea fericirii

Viața romantică a lui Jennifer Lopez a fost un drum plin de pasaje stâncoase și viraje ascuțite. Cariera și faima lui Jennifer Lopez au  mers mână în mână cu încercarea de a găsi fericirea alături de diverși bărbați. După debutul în drama CBS Second Chances și în spin-off-ul Hotel Malibu la mijlocul anilor 1990, J-Lo a ajuns la faimă prin rolurile din Selena și thrillerul din junglă Anaconda, ambele în 1997.

Cântăreața a fost căsătorită cu chelnerul cubanez și cu actorul ocazional Ojani Noa pentru o scurtă perioadă din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După divorț, Noa a lucrat timp de șase luni pentru Jennifer conducând restaurantul ei cubanez din Los Angeles, Madre’s.

După ce a fost concediat, el a dat-o în judecată și a amenințat că va face publică o casetă video în care aceasta era dezbrăcată în timpul unui act intim despre care fostul soț spune că era „ ca un diavol pervers”. După o bătălie legală de șase ani, vedeta de la Hollywood a reușit să blocheze publicarea imaginilor.

Puff Daddy i-a produs primul hit

În timp ce pregătea lansarea albumului ei de debut, On The 6, Jennifer a început o relație cu unul dintre producătorii săi, Sean „Puff Daddy” Combs, în vârstă de 51 de ani. Discul i-a adus primul număr unu în topuri. Și a pus numele ei pe lista celor de care trebuie să ții cont.

Jennifer a devenit atrăgătoare pentru creatorii de modă  și a debutat în cea mai faimoasă ținută în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy. Rochia din șifon de mătase verde de la Versace era foarte decoltată, se întindea sub buric și abia îi acoperea bustul. Din nou, însă, Jennifer s-a trezit implicată în probleme legale.

În decembrie 1999, Jennifer și Sean au fost arestați în urma unei împușcături în fața clubului Times Square din Manhattan. Cei doi au fost acuzați de deținerea ilegală a unei arme. Ulterior, acuzațiile au fost revocate. Jennifer s-a despărțit de magnatul rapului cu o lună înainte ca procesul să înceapă în 2001. În cele din urmă el a fost achitat pentru toate acuzațiile.

Al doilea mariaj, în 2001

Vedeta s-a lansat într-o altă poveste de scurtă durată imediat după despărțirea de Puff Daddy. La sfârșitul anului 2000, ea l-a întâlnit pe Chris Judd, 51 de ani, dansator și compozitor, când a regizat videoclipul ei Love Don’t Cost A Thing.

Cei doi au fost repede nedespărțiți și s-au căsătorit pe 29 septembrie 2001. Până în iunie 2002 se despărțiseră, iar divorțul a fost finalizat în 2003.

„Bennifer” și nunta anulată cu o zi înaintea ceremoniei

Cea mai apreciată poveste a lui J-Lo a fost relația ei cu Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, din 2002 până la finele lui 2003. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lui Gigli, comedia lor romantică.

Detaliul care dovedește sentimentele lui Ben Affleck

Ben a cerut-o pe Jennifer în căsătorie în noiembrie 2002. Mass-media au început să se refere la cuplu drept „Bennifer”. Cei doi au plănuit au organizat  nuntă în septembrie 2003 la Santa Barbara, California. Cu doar o zi înainte, au anulat ceremonia. S-au despărțit în ianuarie 2004.

Cea mai lungă relație, a treia nuntă: Marc Anthony

După căsătoria aproape cu Ben, Jennifer și-a început cea mai lungă relație de până acum cu cântărețul latin Marc Anthony, în vârstă de 52 de ani. El a devenit al treilea soț al ei, în 2004, la mai puțin de un an după despărțirea de Ben. În 2008, ea și Marc i-au avut pe gemenii, Maximilian și Emme, acum 13 ani.

Cuplul și-a anunțat separarea în iulie 2011. Iar divorțul a fost finalizat în 2014. Jennifer a păstrat custodia fizică a celor doi copii ai lor.

După dizolvarea celei mai lungi căsnicii, vedeta Maid In Manhattan a declanșat o relație mai casual cu fostul ei dansator de rezervă Casper Smart, în vârstă de 33 de ani. Relația a durat până în 2016.

„Domnul Perfecțiune” Alex Rodriguez

Actrița și cântăreața în vârstă de 51 de ani părea că l-ar fi găsit în sfârșit pe „Domnul Perfecțiune” când a arătat enormul inel primit de logodnicul Alex Rodriguez, 45 de ani, în 2019. Pentru el ar fi fost a patra căsătorie. Nu a fost să fie.În februarie 2017, în peisaj a intrat Alex Rodriguez. Părea să aibă ceva special cu Alex. Vedeta New York Yankees a încurajat o familie iubitoare, amestecată, cu viitoarea sa soție și copiii ei.

El le-a adus în familie pe fiicele Ella, de 12 ani și Natasha, de 16 ani. Familia combinată era adesea împreună în timpul ieșirilor. Cuplul a sugerat de mult că a văzut o nuntă în viitor. Dar a vrut ca lucrurile să se desfășoare în mod natural. „M-am repezit la trei căsătorii diferite. În acest moment vreau să fiu sigură”, spunea J-Lo. În 2019 a fost cerută în căsătorie, pe plajă. Anul acesta trebuiau să facă nunta.

Totuși, în martie 2021, s-a cuplul s-a despărțit, iar la mijloc era „prietenia” lui Rodriguez cu un fost model. Și, imediat după asta, „Bennifer” a fost reactivat.

Sursa foto: Instagram

Regina Marii Britanii își schimbă politica. Decizii majore  după aniversarea de 95 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre