Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry a vorbit despre momentul care a marcat-o profund. „Regret că nu i-am spus asta mai des…”

Nicole Cherry a vorbit despre momentul care a marcat-o profund. „Regret că nu i-am spus asta mai des…”
E proaspătă mămică și se bucură de un succes imens, melodiile sale ajungând mereu la sufletul fanilor săi.

Sunt multe lucruri care nu se știu despre Nicole Cherry, dar de data asta cântăreața le-a adus lacrimi pe obraz celor care o iubesc. Ce destăinuiri a făcut vedeta.

Nicole Cherry a vorbit despre momentul care a marcat-o profund. „Regret că nu i-am spus asta mai des…”

Nicole Cherry e fericită și împlinită pe toate planurile, dar are totuși un mare regret și va rămâne cu această durere în suflet. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment pe care nu-l va putea uita niciodată.

Nicole a povestit despre bunica sa, pe care a adorat-o, dar care a apucat să plece în lumea celor drepți, înainte ca ea să aducă pe lume copilul. Mai mult, Nicole susține că regretă enorm faptul că nu i-a spus bunicii sale mai des cât de mult o iubește.

„S-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el. Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute”

„Bunica înseamnă casa, locul. Se ducea și-mi făcea toate poftele. Îmi pare rău că nu a apucat să mă vadă în postura de mamă. Dar mă bucur că a apucat să mă vadă reușind în viață. Dacă ar fi acum aici, i-aș spune că am o fetiță cu ochii verzi. Își dorea să fiu iubită și fericită. S-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el.

Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute. În general sunt o fire foarte rezervată, nu prea spun „te iubesc”, dar regret că nu i-am spus asta mai des”, i-a mărturisit Nicole Cherry lui Teo Trandafir. Pentru că adoră copiii, cântăreața spune că-și dorește din tot sufletul să aibă mai mulți moștenitori.

”Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat”, a declarat Nicole Cherry pentru Click.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre