Simona Ionescu / Redactor Șef

Nunta Ginei și a lui Smiley. Ce a scos presa în evidență despre cel mai îndrăgit cuplu din showbiz

Nunta Ginei și a lui Smiley. Ce a scos presa în evidență despre cel mai îndrăgit cuplu din showbiz
A fost ieri și cununia civilă și cununia religioasă, iar presa s-a întrecut în a oferi publicului tot felul de informații despre mirii Gina Pistol și Smiley. Ne-am gândit că un tablou cu cele mai interesante faze prezentate de media ar fi ca un album de la nunta anului, oferit cititorilor noștri. Vă asigurăm o lectură interesantă.

De acum înainte, noua familie va fi consemnată în actele de stare civilă ca Georgeta Maria și Andrei Maria Pistol. Mândri părinți ai fetiței lor Josephine Ana Maria.

Nașii cuplului au fost Maria și George Manole. Ea este fosta Maria Apostol, ex-directoare de la ProTv, mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu din acea perioadă. Soțul George este om de afaceri, provenind dintr-o familie bogată. Cuplul are o relație lungă de prietenie cu Smiley și Gina.

În afară de părinții mirilor, un alt invitat drag a fost fratele lui Smiley, care îi este alături de mulți ani în compania Ha-Ha-Ha Production.

Din cauza ploii, cununia religioasă nu a mai putut avea loc pe ponton, așa cum se făcuseră pregătirile. Slujba a avut loc în Palatul Snagov.

„Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng”, a declarat Gina, la o miniconferință de presă, ținută înainte de începerea petrecerii.

„DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, Smiley.

La nuntă au participat circa 300 de persoane, printre invitați numărându-se mulți angajați ai trusturilor ProTv și Antena Group.

Despre ținutele mirilor. Și o mică bârfă!

Costumul bej al lui Smiley s-a înscris în seria hainelor pe care le poartă artistul și care-i dă mereu o notă unică în modă.

Rochile Ginei se văd în fotografii cât au fost de superbe. Cerceii cu diamante pe care i-a purtat sunt cumpărați din Franța, iar mireasa spunea într-un interviu că îi va lăsa moștenire fiicei sale, Josephine.

Înainte cu o zi-două de marele eveniment, Gina Pistol a postat pe pagina ei de socializare imagini cu una dintre perechile de pantofi pe care le va purta la nuntă. Sunt dintr-o colecție pentru mirese a unui brand exclusivist și costă circa 1.600 de euro.

Ei bine, jurnaliștii de la cancan.ro au sesizat că Adelina Pestrițu a apărut la nunta de la Snagov cu niște pantofi foarte asemănători cu cei ai miresei. S-a născut întrebarea: i-a văzut pe-ai Ginei și a venit la concurență?

Fotografiile făcute de Adelina Pestrițu

Tot Adelina Pestrițu, a scris wowbiz.ro, a fotografiat mirii la primul dans și a pus imaginile pe pagina sa de socializare, deși se știa că Smiley interzisese și ospătarilor să aibă telefoane asupra lor cu care să fotografieze. Gina și Smiley au dansat pe superba melodie „Dance Me to the End of Love”, interpretată de Leonard Cohen.

La petrecere, Gina a renunțat la tocuri în favoarea unor cizmulițe ciocate albe, confortabile, în care să poată dansa toată noaptea.

Smiley a plecat de acasă înainte de nuntă

Cu o noapte înainte de cununie, Smiley a dormit la hotel. A lăsat-o pe Gina singură acasă. Explicația gestului a venit chiar de la el și e de-a dreptul emoționantă și originală.

Gina, într-o rochie minunată, iar Smiley, impecabil în stilul lui de modă

Smiley a spus că a vrut să nu o vadă pe Gina cum va arăta ca mireasă înainte de cununie, să fie o surpriză a zilei de sâmbătă ca să o redescopere „așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”. Adică cu 7 ani în urmă.

Luna de miere urmează peste o săptămână, în sudul Franței.

Gina pe Instagram:

„Acestia suntem NOI DOI emotionati si fericiti, sot si sotie, cu cateva clipe de liniste inainte de venirea invitatilor si de startul petrecerii. Langa noi sunt, ca mai mereu in ultimele saptamani, @nicubocancea si @ivoweddingplanner, cei care au desenat alaturi de noi povestea acestei zile. Mai intai cu creionul pe hartie si cu puncte infinite pe liste interminabile si mai apoi atat de frumos in realitate. 🤍
Ne bucuram pentru toate, tragem aer in piept si incepem petrecerea!”.

Mesajul lui Smiley pentru fani:

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre