Simona Ionescu / Redactor Șef

Prodanca face mișto de sinuciderea ei, Carmen Harra prevede divorțul și viitorul lui Reghe

Prodanca face mișto de sinuciderea ei, Carmen Harra prevede divorțul și viitorul lui Reghe
Anamaria neagă constant  posibilitatea unui divorț de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. E constantă în declarații și spune că, orice ar fi, sunt și vor rămâne o familie. 

După ce a oferit declarații în exclusivitate pentru EVZ, îndemnându-l și pe fiul ei, Laur, să facă același lucru, Prodanca face mișto de sinuciderea ei și a revenit azi cu un mesaj ironico-nervos, referitor la o așa-zisă tentativă de suicid dezvăluită de presă.  S-a spus că poliția ar fi fost apelată pentru a interveni în scandalul conjugal dintre ea și Reghe, în contextul în care ar fi amenințat că pleacă de acasă și își pune capăt zilelor.

Prodanca face mișto de sinuciderea ei

„Vi se pare că eu sunt genul care se sinucide?”, s-a revoltat Prodanca. Și a completat: „Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârcă și cocoțată pe pian. Vedeți că fac petrecere și vă invit, dar să veniți cu dovezile”, a mai transmis Prodanca.

În timp ce bărbatul a recunoscut că divorțează, impresara  continuă să afirme că nu va exista niciun divorț și că Reghe este și va rămâne bărbatul vieții ei. „Ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Anamaria Prodan s-a mai despărțit și în trecut de Laurențiu Reghecampf

Povestea lor de dragostea a fost foarte mediatizată de-a lungul vremii și întotdeauna, în ciuda zvonurilor care au circulat în jurul lor, cei doi s-au apărat și susținut reciproc.

În urmă cu exact un an, Anamaria Prodan, care a fost coperta revistei Capital din luna iunie, povestea pe larg despre viața ei, bussines, dar mai ales despre relația cu Reghe.

Povestea de dragoste dintre ei a început în 1996. Anamaria avea doar 23 de ani iar el tocmai se transferase la Steaua. Nu a durat însă. Am fost împreună cam un an, dar s-a terminat pentru că eu îmi doream un bărbat care să mă protejeze, să fie mereu lângă mine. El are mai mult prin cantonamente. Cu toate acestea, între noi a rămas ceva neterminat din acea relație”, își amintea impresara în interviul acordat Capital. Peste mulți ani au reluat relația și apoi, în 2008, cei doi s-au căsătorit.

Invitată la Antena 3, Carmen Harra spunea aseară că ea le-ar dori foarte mult celor doi să se împace, dar prevede că vor divorța, iar Reghe se va însura din nou.

Sursa foto: Instagram

Familia regală rupe tăcerea despre moartea prințului Philip: „A lăsat un gol imens”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre