Simona Ionescu / Redactor Șef

Rapper celebru împușcat mortal

Rapper celebru împușcat mortal
Rapperul american Huey, în vârstă de 32 de ani, care a devenit cunoscut în 2006, când a ajuns cu o melodie pe primele locuri din topurile din America, a fost împuşcat mortal în localitatea Kinloch din statul Missouri.

Huey, pe numele real Lawrence Franks Jr., a fost împuşcat mortal joi seară, scrie The Guardian. Artistul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au reușit să îl salveze. El a murit în scurt timp din cauza rănilor.

Încă o persoană, de 21 de ani, a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită, a fost, de asemenea, împușcată în incident. Viaţa acesteia nu este în pericol. În cauză poliţia a deschis o anchetă și efectuează cercetări. Oamenii legii americani au lansat un apel către martorii atacului armat și i-a rugat să colaboreze pentru soluționarea investigațiilor care au loc, scrie presa de peste ocean.


Bleonț a făcut anunțul. E oficial candidat

Adio colăcei, bun venit siluetă! Rețetă ultrarapidă pentru a slăbi 10 kilograme


Familia, apropiații, dar și fanii regretatului artist sunt în stare de șoc. La scurt timp după incident, managerul său a spus despre acesta că ”Vorbim despre un bărbat tânăr care avea toată viața înainte. Era pur și simplu fericit de viața lui”, negăsind o explicație pentru cele întâmplate.

Cum a cunoscut artistul celebritatea

Cunoscut și sub numele de Baby Huey rapperul Huey s-a născut şi a fost crescut în Kinloch, suburbie a oraşului Saint Louis. El a început să cânte rap încă din adolescenţă, a avut un mare succes între tinerii din orașul său, ceea ce i-a adus un contract cu casa de discuri Jive.

Anul 2006 l-a consacrat la nivel mondial după ce piesa sa ”Pop, Lock & Drop It”, s-a clasat pe locul al şaselea în topul american al single-urilor, și a rămas pe poziție timp de șapte săptămâni. Albumul pe care este inclusă melodia, ”Notebook Paper”, a ajuns pe poziţia 26 în clasamentul Billboard. Patru ani mai târziu, în 2010, rapperul a lansat al doilea album, ”Redemption”, care însă nu s-a bucurat de acelaşi succes.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre