Simona Ionescu / Redactor Șef

A fost și blestem și miracol pentru Elena Hasna, o tânără care a devenit star în Occident. Ce legătură are cu Pepe

A fost și blestem și miracol pentru Elena Hasna, o tânără care a devenit star în Occident. Ce legătură are cu Pepe
Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star se pregătește să devină star. În ciuda pandemiei, care a tras pe dreapta toate marile proiecte, tânăra, acum în vârstă de 19 ani, are șansa să se arate lumii. Pepe, care a început o campanie de promovare a tinerilor talentați, îi acordă toată atenția.

De ce a nu a rămas Elena Hasna în America, când i s-a propus

Cert e că s-a vorbit despre ea în toată lumea. Elena a primit invitații să concerteze în Franța și timp de patru ani, a susținut concerte acolo. Revista franceză Marie Claire  i-a acordat spațiu editorial scriind despre fetița „cu o voce incredibilă”, de care nu auzise nimeni încă, dar de care, cu siguranță, se va auzi. Au urmat concerte în Amsterdam și Chicago. În America, Elena putea rămâne.

„Am fost chemată să când pentru comunitatea de români din Chichago și mi s-a oferit posibilitatea să rămân, dar nu am făcut-o, pentru că nu pot să renunț la țara mea. Am cunoscut o familie care ne-a pus o variantă în față: părinții mei se puteau angaja iar eu aveam la dispoziție timp să-mi găsesc o școală. Totul a fost la dispoziția mea.

Încă eram mică, dar am știut că încă nu mă pot despărți de România. Sunt foarte atașată de oamenii de aici. Părinții au spus că e la latitudinea mea și că mă susțineau în orice decizie”, mărturisește tânăra artistă.

Elena Hasna a lansat o nouă melodie

Când urcă pe scenă, Elena Hasna e Elena Hasna. În viața de zi cu zi este Eli. Pe scenă, se transfigurează. „Chiar trebuie să te prezinți tu așa cum oamenii probabil nu te cunosc, pentru că te-au văzut prea puțin și ar trebui să fii văzută mai mult, pentru că ești foarte talentată”, i-a spus Pepe.

Tânăra de 19 ani acum, tocmai a lansat o nouă piesă, cu videoclip, în două variante. Fidelă dragostei pe care o poartă limbii franceze, a doua variantă e în această limbă.

Pasiune pentru muzică din fragedă pruncie

Elena povestește că pasiunea ei pentru muzică a început din primii ani de viață, iar în anul 2009 s-a apucat în mod profesionist de studiu, urmând cursuri la Palatul Copiilor. Acum studiază canto în continuare. Online, căci doar așa e posibil.

Tânăra are în palmares peste 50 de premii naționale și internaționale, printre care Premiul I – Concursul județean de muzică ușoara (2009), Golden Voice – Asociația Vivere – Festivalul național „Coloana Infinitului” (2012), Locul I festivalul international „TRIXIE” – Bulgaria (2012) sau Trofeul de platină – Festivalul internațional „Delfinul de Aur” – Năvodari (2013).

Sursa foto: Instagram, YouTube

Exclusiv. Ce secret ascund Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre