Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan trece prin momente grele. Artista și-a pierdut „îngerul păzitor”

Alexandra Stan trece prin momente grele. Artista și-a pierdut „îngerul păzitor”
Alexandra Stan suferă din cauza unui eveniment trist din viața ei. Artista a arătat pe pagina sa de Instagram care este motivul tristeții.

Alexandra Stan trece prin momente grele. Alexandra Stan a publicat recent niște fotografii pe pagina sa de Instagram și fanii și-au dat seama ce o întristează în această perioadă. Cântăreața trece prin momente complicate în care și-a luat rămas bun de la cel mai bun prieten din viața ei.

Cuprinsă de emoții artista a publicat pe InstaStory câteva fotografii și un video trist cu un mesaj emoțional. Este copleșită de durere și este clar că o să-i fie foarte dor de ființa care i-a adus atâtea emoții pozitive și amintiri frumoase.

Alexandra Stan trece prin momente grele

Vedeta a publicat un video de la înmormântarea pisicii sale, cu un text foarte emoțional. A scris că animăluțul a fost lângă ea în cele mai complicate momente și a făcut-o să se simtă o adevărată mamă. Pentru artistă pisica, pe nume Herky a fost un copil, de care avea grijă și îl proteja.

Pisica, Herky a jucat un rol important în viața Alexandrei Stan, deoarece pe lângă faptul că îi aducea o mulțime de emoții pozitive, o considera ca un înger păzitor. O pisică frumoasă, îndrăzneață și plină de energie. Pentru vedetă este o adevărată pierdere și încearcă să își găsească puteri să meargă mai departe.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, Herky! Tu ești mereu în inima mea! Tu ai fost copilul meu, prietenul meu cel mai bun, îngerul meu păzitor și de fiecare dată când o să vin să te văd, o să mă simt mai aproape de Dumnezeu.

Tu m-ai ridicat de jos! Tu m-ai făcut să mă simt ca o mamă! Mulțumesc, mama te iubește”, este mesajul publicat de Alexandra Stan.

Înmormântarea a avut loc într-o locație foarte frumoasă și pitorească. Artista a notat locul într-un InstaStory și este vorba de Mănăstirea Pasărea. O cruce, o lumânare și florile nu au lipsit de pe mormântul micuței Herky.

Alexandra Stan a participat și la Survivor România 2021, unde a încercat să învingă o mulțime de frici. Fanii emisiunii o consideră o apariție controversată la acest concurs. A părăsit concursul difuzat pe Kanal D din cauza faptului că sănătatea nu-i permitea să mai lupte la diferite încercări.

Foto

Instagram

Ce spune Alexandra Stan după vizita acasă la Cobra Tate. A recunoscut totul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre