Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Arșinel și soția lui, internați spital. Erau vaccinați

Alexandru Arșinel și soția lui, internați spital. Erau vaccinați
Îndrăgitul artist Alexandru Arșinel este internat în spital, împreună cu soția sa Marilena. Voiau să plece la Sinaia, dar au primit o veste proastă. ”Nu ne simțim bine”, a mărturisit actorul.

Alexandru Arșinel are 81 de ani. În afară de neajunsurile vârstei, au apărut noi provocări. A fost precaut, și-a făcut vaccinul anti-COVID-19 acum două luni, dar tot a ajuns la spital.

Alexandru Arșinel și soția lui, internați spital

Alexandru Arșinel și Marilena ar fi trebuit să plece la Sinaia, dar rezultatul testului pentru COVID-19 le-a stricat planurile.

Alexandru Arșinel și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19. Cei doi s-au vaccinat în urmă cu două luni.

Actorul a confirmat vestea și a ținut să precizeze că atât el, cât și soția sa sunt internați în spital. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Și soția mea este internată în spital!”, a precizat Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.ro.

Actorul s-a vaccinat anti-COVID în urmă cu două luni. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin, iar în data de 10 februarie a primit rapelul. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București s-a imunizat cu serul de la Pfizer.

Alexandru Arșinel suferă și de alte afecțiuni

În vârstă de 81 de ani, actorul speră că forma de COVID-19 pe care a dezvoltat-o este una ușoară. El are 81 de ani și are diabet.

„Am de mai mulţi ani ochelari, dar în ultimul an vederea a început să scadă ca performanţă. Aşa am ajuns la profesorul Tătaru, care are o colaborare strânsă cu doamna doctor Monica Pop. Şi a avut amabilitatea să mă lucreze, este o operaţie nouă că şi tehnologie, modalitate de a acţiona.

O operaţie prin care nu se folosesc instrumentele de niciun fel, se face cu picături, 30 de minute iţi curg picături în ochi şi se efectuează transplantul respectiv, se scoate vechiul cristalin şi se înlocuieşte cu cel nou. Şi Stela, Dumnezeu să o ierte, a făcut tot această operaţie”, a spus actorul.

Povestea dintre Alexandru Arşinel şi Marilena a fost discretă, dar sunt împreună de peste 50 de ani. La rândul ei, Marilena, esste suferindă. „Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap.

A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria.’, a povestit Alexandru Arșinel.


Cum se simte Alexandru Arșinel după operația la ochi

Alexandru Arșinel vinde ardei și bulion în piață. ”Îmi place să fiu printre oameni”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre