Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan îi plânge urmele lui Reghecampf. Nu îi pasă de amante și copii

Anamaria Prodan îi plânge urmele lui Reghecampf. Nu îi pasă de amante și copii
Dincolo de toate certurile și scandalurile pe care le are cu Laurențiu Reghecampf în ultima perioadă, Anamaria Prodan suferă.

Chiar dacă se află în proces de divorț cu bărbatul vieții ei, iubirea Anamariei pentru Reghecampf nu a dispărut.

Anamaria Prodan îi plânge urmele lui Reghecampf. Nu îi pasă de amante și copii

Nici un bărbat pe care l-a avut în viața ei nu a fost ca Reghecampf. Chiar dacă a înșelat-o cât a putut, ba chiar i-a adus amantele și în casă, Anamaria nu-l poate scoate din suflet pe antrenorul Craiovei. Dovadă este ultima declarație de dragoste pe care aceasta i-a făcut-o soarelui ei pe rețelele de socializare. Fără să o intereseze că s-ar supăra amanta Corina. “Și cu asta am spus tot, eu Anamaria Prodan Reghecampf.

Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta. Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar înainte! Amândoi întotdeauna pt copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris impresara pe contul său de Instagram.

Și-a lansat parfum

Recent, Anamaria a îndeplinit visul mamei sale, Ionela Prodan și a lansat un parfum. Vedeta spune că a lucrat opt luni la acest proiect, însă e foarte mulțumită de ceea ce a ieșit și speră că va da lovitura. La inaugurare, lângă afaceristă s-a aflat Bebeto, dar și mulți alți prieteni apropiați. Vedeta a dat și o petrecere pe cinste, unde a dansat alături de fiul ei și al lui Reghecampf.

„Sticla este o operă de artă, este încrustrată în ceramică”

„Am îndeplinit multe dintre dorințele ei. Carte, și a mea și a ei, parfumul acum, și ea a avut, dar pe vremea aceea nu a prins. Încă nu am făcut lansarea oficială a parfumului, este ceva high class, pentru că întotdeauna am făcut totul perfect. Nu știu câte cărți sunt de calitatea cărții mele, nu știu câte parfumuri sunt de calitatea a ceea ce am scos.

Sticla este o operă de artă, este încrustrată în ceramică. Mai am de făcut vinul, pentru că ea și-a dorit foarte mult acest lucru. Ea bea vin sec, roșu… Voi face un Merlot, dar voi face și unul alb și unul dulce cu numele ei, mie așa îmi plac vinurile, dulci. Voi deschide un restaurant, unul regal, boieresc, cum voia ea”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre