Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie vrea să se răzbune cu orice preț pe Brad Pitt. Acum implică FBI-ul

Angelina Jolie vrea să se răzbune cu orice preț pe Brad Pitt. Acum implică FBI-ul
Angelina Jolie ar fi declanșat „un demers disperat” dând în judecată FBI sub numele de „Jane Doe” pentru a afla mai multe despre investigația cu privire la un presupus incident dintr-un avion privat care îl implică pe Brad Pitt.

Vedeta de cinema dorește să se răzbune cu orice preț pe fostul ei partener, Brad Pitt, cu care se judecă de ani buni pentru custodia copiilor. Potrivit PageSix.com, FBI-ul a deschis o investigație asupra lui Brad Pitt în 2016 din cauza afirmațiilor potrivit cărora, în timpul unui zbor de familie din Europa, din același an, acesta ar fi intrat într-o altercație cu unul din fiii săi, mai exact cu Maddox, în vârstă de 15 ani.

La momentul respectiv incidentul a fost anunțat printr-un apel anonim către autorități, care a declanșat ancheta FBI, ce s-a încheiat pe 22 noiembrie 2016, fără acuzații de faptă ilicită. Cert este că, numai câteva zile mai târziu, Angelina Jolie a cerut divorțul.

Sub apelativul „Jane Doe”, Angelina Jolie a dat în judecată FBI

Acum, o femeie identificată ca „Jane Doe” (n.r. apelativ folosit pentru anonimizare în procesele complicate), despre care se suspectează că ar fi chiar  Angelina Jolie – dă în judecată FBI pentru a obține informații cu privire la investigația Biroului, cu privire la un incident de presupusă violență domestică petrecut la bordul unui avion privat cu ani în urmă, care se potrivește cu descrierea incidentului care a dus la despărțirea dintre Jolie și Pitt.

Procesul, depus în temeiul Legii privind libertatea de informare, caută informații „despre ancheta agenției a unui incident de violență domestică care a avut loc în urmă cu câțiva ani, implicând reclamanta și copiii ei minori, ca victime și martori”, citează PageSix.com.

„În urmă cu câțiva ani, în timp ce reclamanta, soțul ei de atunci și copiii lor, care erau toți minori la acea vreme, călătoreau cu un avion privat, soțul ar fi agresat fizic și verbal reclamantul și copiii”, susține Doe în proces. Doe mai explică că FBI a investigat, dar „a anunțat public că își închide investigația asupra incidentului fără alte măsuri”.

Identitatea reclamantei, confirmată pe surse. Brad Pitt și-a agresat familia în avion

Procesul ei afirmă că cererea este de a „înțelege mai bine investigația FBI și de a obține informațiile necesare pentru ca copiii săi să primească îngrijiri medicale și consiliere pentru traume” în urma incidentului. Doe adaugă în proces că are „statut public” și vrea să rămână anonimă, adăugând că cealaltă parte, soțul, are, de asemenea, statut public.

Jurnaliștii spun că există „o posibilitate extrem de puternică” ca procesul să fi fost intentat de Angelina Jolie, deoarece toate faptele se aliniază. Reprezentanții vedetelor, contactați de sursa citată, au refuzat să comenteze subiectul. Totuși, o sursă a declarat pentru Pagesix.com că Jolie ar încerca să găsească informații împotriva lui Brad Pitt, în timp ce lupta în instanță pentru custodia celor șase copii ai lor continuă.

Sursa juridică a spus: „Există un mic precedent pentru ca FBI-ul să schimbe informații despre o investigație care a fost închisă fără acuzații. Angelina Jolie caută probabil o parte  de informații, ceva nou de folosit împotriva lui Brad, pentru a-l răni. Aceasta este un demers care încearcă să găsească ceva care probabil nu există în notele FBI și să-l facă public”. Sursa a mai adăugat că atât Jolie, cât și Pitt au primit informații despre anchetă atunci când FBI a închis cazul în urmă cu cinci ani și jumătate.

Ce spune avocata care a deschis procesul

Amanda Kramer, avocatul care a intentat procesul în numele lui Jane Doe, a spus: „Nu pot comenta identitatea lui Jane Doe, care a încercat să păstreze confidențialitatea familiei.

Poziția noastră este că victimele și supraviețuitorii ar trebui să poată accesa înregistrările agențiilor federale ale crimelor pe care le-au experimentat sau raportate asupra investigării acestora, așa cum este obișnuit la nivel de stat, astfel încât să poată susține îngrijirea sănătății și traumelor și protecția legală pentru copiii lor și ei înșiși”. Un purtător de cuvânt al FBI a declarat că politica agenției „interzice comentariile privind litigiile în curs”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre