Simona Ionescu / Redactor Șef

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat. Ce s-a întâmplat cu buldogeii

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat. Ce s-a întâmplat cu buldogeii
Lady Gaga trece printr-o dramă, după ce bărbatul care îi plimba câinii a fost împușcat. Ce s-a întâmplat cu patrupezii și în ce stare e bărbatul.

Lady Gaga este plecată la Roma zilele acestea, acolo unde filmează pentru o peliculă de Ridley Scott. Persoana angajată de cântăreața Lady Gaga în rolul de Pet Sitting, adică cel specializat în plimbatul câinilor, a fost împușcată în piept de 4 ori, de doi bărbați în Los Angeles. Incidentul a avut loc, conform DailyMail, miercuri seara. Cei care au recurs la acest gest au furat și doi dintre cei trei buldogi francezi ai vedetei.

Ryan Fischer ieșise la plimbare cu cățeii miercuri seară, în jurul orei 22.00, în West Hollywood, când a fost împușcat în afara casei sale de pe bulevardul Sierra Bonita. În momentul în care poliția a ajuns la locul faptei, Fischer a fost găsit conștient, dar cu dificultăți de respirație. El a fost transportat la spital într-o stare „gravă”, au spus oficialii.

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga, împușcat de patru ori în piept. Doi dintre căței au dispărut 

Lady Gaga câinii

Bărbatul împușcat în piept de patru ori a fost transportat la spital, însă nu se cunosc informații despre starea lui, a confirmat poliția din Los Angels pentru BBC. Conform relatărilor, suspectul a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez care aparțin vedetei. 

Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari celui care îi returnează câinii, Koji și Gustav. Al treiea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție. Purtătorul de cuvânt al cântăreței a declarat că orice persoană care are informații despre locul în care se află câinii poate trimite un e-mail, „fără întrebări suplimentare”. Nu se știe cu exactitate dacă atacul a fost direcționat în mod clar către câinii lui Lady Gaga. Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot să ajunga la 10.000 de dolari bucata.

Foto: Dailymail

Un marinar a supraviețuit 14 ore în Oceanul Pacific. Ce i-a scos norocul în cale și l-a salvat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre