Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. I s-au umflat ochii și fața. Ce se întâmplă cu cea mai tare blondă a României

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. I s-au umflat ochii și fața. Ce se întâmplă cu cea mai tare blondă a României
Crăciunul a fost greu pentru Bianca Drăgușanu. De parcă n-ar fi fost de ajuns că a fost singură, fără iubit, blonda s-a trezit și cu probleme de sănătate și a ajuns la spital.

Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii la o clinică privată pe care o are una dintre prietenele sale, după masa de Crăciun. Vedeta s-a trezit cu ochii și fața umflată, semn al unei alergii puternice. Bianca e foarte atentă întotdeauna la ceea ce mănâncă, dar se pare că a gustat din mai multe produse alimentare și de aici până la spital nu a mai fost decât un pas.

Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare.

A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, a spus o persoană apropiată Biancăi Drăgușanu pentru Click.

Bianca are și diabet

De altfel, Bianca a mai ajuns de multe ori pe mâna medicilor, din cauza oboselii sau a diabetului, o afecțiune periculoasă, pe care blonda o tratează cu multă responsabilitate. Se pare că boala s-ar fi declanșat pe sistem nervos, iar acesta e motivul real pentru care Bianca a renunțat definitiv la zahăr.

Nu odată, în cadrul mai multor interviuri, ea a mărturisit că e foarte atentă la orice preparat în consumă și optează mereu pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă. În plus, Bianca nu pierde nopțile și e foarte atentă la persoanale care o înconjoară, pentru că nu are voie să se enerveze.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre