Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul despre copilărie. „A fost rea și nemiloasă”

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul despre copilărie. „A fost rea și nemiloasă”
Deși face parte din categoria vedetelor transparente, niciodată Cătălin Botezatu nu a vorbit despre asemenea lucruri.

Sunt puțini cei care știu ce copilărie a avut Cătălin Botezatu. Designerul a făcut dezvăluiri incredibile.

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul despre copilărie. „A fost rea și nemiloasă”

Într-un interviu pentru revista Ciao, Cătălin Botezatu și-a pus sufletul pe tavă și a spus ce nu a știut nimeni despre copilăria sa. Vedeta a mărturisit că a primit o educație spartană, dar îi mulțumește acum mamei sale pentru tot ce a făcut pentru el. Chiar dacă în acel moment nu a fost deloc plăcut.

„Tata nu s-a băgat niciodată, m-a înțeles”

„Bineînțeles că cea mai severă a fost mama, ea s-a ocupat de educația mea, una spartană. Dar cu toate că atunci o consideram rea, și nemiloasă cu mine, acum nu am decât să îi mulțumesc pentru această educație. Tata nu s-a băgat niciodată, m-a înțeles, a înțeles băiatul din mine și m-a susținut! (…)

Mama îmi spune tot timpul să fiu atent cu oamenii, să fiu atent la viață, să fiu corect în viață. Mama este un rac convins, o femeie foarte educată, foarte severă, foarte citită, care trăiește după niște reguli foarte stricte. Încearcă să îmi impună și mie aceste reguli de viață, pe care le asimilez, bineînțeles”, a afirmat Botezatu.

„Nu s-a simțit niciodată vinovată când Zina declara că este mama mea”

De asemenea, designerul a adus-o în discuție și pe regretata Zina Dumitrescu, despre care mulți spuneau că este mama sa.

„Mama mea nu s-a simțit niciodată vinovată când Zina declara că este mama mea, pentru că știa ce fel de mamă este Zina pentru mine! Zina m-a iubit ca pe un copil al ei pentru că eram un băiat deosebit, un manechin deosebit, cu bun-simț, cu educație aparte.

Și, dacă ea și-a însușit aceste termen de „băiatul meu”, „fiul meu”, a fost onorant pentru mine. Pentru că eu am încercat să o fac mândră tot timpul de mine, nu am dezamăgit-o niciodată. Iar mama bineînțeles că nu a avut niciodată nimic împotrivă, pentru că toată lumea știa cine este mama mea naturală”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre