Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce i-a transmis Kanye West președintelui Trump după anunțul infectării cu coronavirus

Ce i-a transmis Kanye West președintelui Trump după anunțul infectării cu coronavirus
Kanye West încă se află în cursa prezidențială, după ce și-a anunțat campania în timpul verii, într-un mod bizar.

Kanye West îi trimite încurajări președintelui

Câștigătorul a 21 de premii Grammy continuă să păstreze cordialitate cu președintele și prietenul său, Donald Trump, care a devenit adversar politic. El și-a trimis părerea de rău acestuia și primei doamne Melania Trump, după ce au fost depistați cu coronavirus joi seară.

 „Există o nevoie strigătoare de civili peste tot. Vom veni împreună în numele lui Isus. Mă rog pentru recuperarea completă a președintelui Trump și Melania, la fel cum aș face pentru Joe și Jill Biden dacă ar fi afectați, precum și pentru toți ceilalți depistați cu COVID-19”, a scris Kanye West pe Twitter.

Rapperul candidează la vicepreședinție pentru Partidul Independent American. El se alătură candidatului la președinție Roque „Rocky” De La Fuente Guerra (proprietarul reprezentanțelor auto De La Fuente). Partidul politic de extremă dreaptă din Statele Unite a fost înființat în 1967. Știrea a venit în timp ce buletinele de vot sunt expediate  prin poștă în întregul stat, la o lună distanță de data alegerilor din 3 noiembrie.

După depunerea documentelor corespunzătoare, Kanye a numit-o pe antrenoarea spirituală Michelle Tidball drept colega sa de alergare la petrecerea de ziua de naștere, deși Tidball nu a venit niciodată să accepte slujba.

Kanye West numește bătălia „petrecerea de ziua de naștere”

A fost o bătălie ascendentă pentru Kanye. El se califică pentru acces la vot în doar 12 state.

Kanye și-a anunțat candidatura pe 4 iulie pe Twitter. Ulterior a acordat un interviu lui Forbes, detaliind pozițiile sale bizare cu privire la anumite probleme, în timp ce el rămâne neinformat cu privire la altele.

 „Acum trebuie să realizăm promisiunea Americii prin încrederea în Dumnezeu, unificarea viziunii noastre și construirea viitorului nostru. Candidez pentru președintele Drapelului Statelor Unite ale Americii! # 2020VIZIUNEA”, a scris rapperul pe contul de Twitter.

Andreea Marin a făcut anunțul care o face o femeie fericită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre