Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă în culisele emisiunii X Factor. Ne spune un martor, actrița Ilona Brezoianu

Ce se întâmplă în culisele emisiunii X Factor. Ne spune un martor, actrița Ilona Brezoianu
X Factor este unul dintre cele mai apreciate show-uri din România. Anul acesta, aflăm și ce se întâmplă în culisele emisiunii, de la un cunoscător. Te prăpădești de râs!

În timp ce jurații X Factor Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt în pauză sau se pregătesc să încheie filmările, apare alt personaj care ne spune ”ce și cum” este în culise.

Ce se întâmplă în culisele emisiunii X Factor

Ilona Brezoianu (30 de ani) este sarea și piperul din cadrul emisiunii X Factor. Momentele pe care aceasta le realizează sunt unele remarcabile și greu de uitat. Actrița reușește să amuze telespectatorii și să îi facă să râdă și pe cei mai serioși concurenți.

Ilona Brezoianu a apărut din acest sezon al emisiunii X Factor, show care poate fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ilona Brezoianu a mers cu o mașină de transport, a cărat mâncarea, a avut grijă ca fiecare membru din echipă să-și primească masa de prânz, a mers după concurenți la hotel, a făcut vocalize, a luat interviuri cu telefonul și se tot zbate să ajungă și ea vedetă, dar mai ales să ajungă în juriu. „Mă fac că am treabă”, recunoaște Ilona.

Actrița a jucat și tenis de picior și s-a descurcat de minune. Relaxarea a venit după o zi lungă de muncă, iar aceasta a fost mulțumită de ce se întâmplă în culisele emisiunii.

Ilona Brezoianu este actriță

În timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta Factorul X în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1, cei de acasă intră în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu!

Cunoscută telespectatorilor pentru rolul secretarei Flori din serialul de comedie Mangalița, de la Antena 1, sau după ce i-a dat emoții lui Mihai Bendeac la iUmor.

Actrița Ilona Brezoianu are însă o carieră bogată la cei 30 de ani. Este actriță de film, teatru, e ancorată în sfera online și generatoare de conținut, extrem de apreciat pe rețelele de socializare.

”Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată și de muzică”, a spus actrița.

Ilona Brezoianu și-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face și a avut perioade când juca în 12 piese de teatru deodată. Acest lucru dovedește că are o memorie incredibilă, mereu carismatică și descurcăreață, cu un simț al umorului unic și o autoironie ce stârnește hohote de râs. Este o fascinantă și talentată reprezentantă a tinerei generații de actori.

Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și joacă și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli.


Doina și Ion Aldea-Teodorovici au cântat și au murit împreună

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre