Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai „lung” iubit al Andreei Bălan a ajuns pe masa chirurgilor. Triplă intervenție

Cel mai „lung” iubit al Andreei Bălan a ajuns pe masa chirurgilor. Triplă intervenție
Pentru moment, în viața Andreei Bălan, cea mai lungă relație e de domeniul trecutului și nici măcar nu e vorba de cea oficializată, din care are cele două minuni de fetițe. Iubitul care i-a fost alături timp îndelungat trece prin momente cumplite.

Cel mai „lung” iubit al Andreei Bălan a ajuns pe masa chirurgilor, fiind nevoie să io se facă o triplă intervenție chirurgicală. Și asta după ce fostul soț al Andreei, actorul george Burcea, s-a găsit să îl aducă în discuții pe Keo. Burcea a acuzat, într-o emisiune, că Andreea l-ar fi înșelat în timp ce era însărcinată, cu Keo.

Artist ce se numără printre cele mai bune voci masculine de la noi din țară și care bucură de un succes colosal, Keo  i-a fost alături blondinei  timp de opt ani. Aceasta a fost cea mai lungă relație a Andreei Bălan. Cei doi au format un cuplu în perioada 2006 – 2014. S-au separat după ce blondina a aflat că partenerul ei ar avea bucurii în altă parte. Ceea ce s-a și confirmat. Keo formează în prezent un cuplu cu Misty. Și au împreună o fiică.

Keo avea trei hernii. Acum se recuperează

Keo a fost operat de urgență, zilele acestea. Artistul a suferit o triplă intervenție chirurgicală. Abia a venit acasă, după o săptămână de spitalizare. Artistul a fost diagnosticat cu două hernii inghinale și una femurală. Astfel că a fost necesar să se intervină de urgență.

Cel mai „lung” iubit al Andreei Bălan a ajuns pe masa chirurgilor. În urma investigațiilor făcute, iubitul lui Misty ar fi fost diagnosticat cu trei hernii, iar medicii au decis să-l opereze imediat. Acum, Keo a oferit primele declarații după intervenția la care a fost supus. Iubitul lui Misty crede că totul a fost o mare cumpănă pentru el.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar. Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână.

În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional”, a declarat Keo, potrivit ciao.ro.

El a explicat și de ce nu a făcut public nimic până acum. „Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty și fetița, Arya – n.r.)”, a mai spus artistul.

Sursa foto: Instagram

Britney Spears, surprinsă cu pupilele dilatate și pare bântuită. Video postat chiar de ea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre