Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce probleme se confruntă Harrison Ford în castelul bântuit de fantome

Cu ce probleme se confruntă Harrison Ford în castelul bântuit de fantome
Mai are puțin și devine octogenar, dar asta nu-l ține departe de platourile de filmare. O nouă serie Indiana Jones e filmată zilele acestea într-un castel bântuit de fantome.

Nu e simplu deloc pentru el, iată cu ce probleme se confruntă Harrison Ford în castelul bântuit de fantome. În vârstă de 79 de ani, celebrul actor a fost nevoit să oprească filmările. Anunțul a fost făcut de Disney miercuri, relatează agenţiile AFP şi DPA. Se pare că fantomele i-au pus bețe în roate lui Ford, care s-a accidentat.

Conform The Sun, filmările au loc și în castelul bântuit Bamburgh situat pe coasta de nord-est a Angliei, în satul Bamburgh din Northumberland.  Despre acesta localnicii susțin că e bântuit de fantome, iar cea mai periculoasă e faimoasa Doamnă în roz.

Cu ce probleme se confruntă Harrison Ford

„În timpul repetiţiilor la o scenă de luptă, Harrison Ford s-a rănit la umăr. Producţia va continua pe parcursul evaluării tratamentului adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat, dacă va fi necesar, în următoarele săptămâni”, a transmis un purtător de cuvânt al Disney, într-un comunicat. producătorii filmului nu au dat alte detalii legate de circumstanţele în care s-a produs accidentul. Și nici despre gravitatea rănii suferite de actor.

Producţia celui de-al cincilea şi totodată ultimului episod din aventurile arheologului Indiana Jones, interpretat de Harrison Ford, a început luna trecută în Marea Britanie. Filmul e regizat de James Mangold („Le Mans 66”) și urmează să fie lansat pe 29 iulie 2022.

Harrison Ford a mai fost rănit în 2014, la Londra, în timpul turnării Star Wars: The Force Awakens. Atunci, actorul şi-a rupt piciorul după ce a fost lovit de o uşă metalică hidraulică a navei spaţiale „Millenium Falcon”, pilotată de Han Solo, personajul său din saga ştiinţifico-fantastică.

Film amânat cinci ani

Amintim că producţia celei de-a cincea părţi din seria Indiana Jones a fost inițial anunțată în 2016. Revenirea lui Harrison Ford în rolul principal a fost confirmată abia în decembrie 2020 de Disney.

Harrison Ford a purtat pentru prima dată pălăria arheologului Indiana Jones în urmă cu 40 de ani. Atunci el a apărut în Raiders of the Lost Ark’ (1981), regizat de Steven Spielberg.

Sursa foto: Instagram

O rețetă de pui din bucătăria franțuzească. Poulet basquaise

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre