Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani. La ce televiziune se mută

Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani. La ce televiziune se mută
Simpaticul jurnalist Dan Capatos a primit o veste neplăcută: emisiunea „Xtra Night Show” pe care o realizează de 13 ani la Antena 1 a fost scosă din grilă.

De luni, 11 ianuarie, late-night show-ul „Xtra Night Show” nu va putea fi urmărit ca de obicei, la Antena 1. Emisiunea realizată de Dan Capatos a fost scosă din grilă. Ce soluție a găsit jurnalistul.

Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani

Începutul anului aduce o surpriză mare în televiziune, după ce o importantă emisiune TV de la Antena 1 a fost scoasă total din grila TV, după 13 ani. Cunoscutul prezentator Dan Capatos, cu tot cu show-ul pe care îl prezintă, au ajuns la un alt post TV din același trust.

De luni, 11 ianuarie, late-night show-ul „Xtra Night Show” va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. Dan Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri. În locul lui Capatos, Antena 1 va difuza Observatorul de noapte.

De ce a fost scoasă din grilă emisiunea „Xtra Night Show”

Emisiunea se vedea pe Antena 1 după încheierea programului principal din prime-time. De obicei, la 23:00 sau după 23:30, dar din acest an începea și mai târziu, după ce postul Intact a decis în timpul stării de urgență din martie să difuzeze Observatorul de noapte, cu Valentin Butnaru. ”Xtra Night Show” începea, așadar, mult după miezul nopții.

Jurnalistul Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007, o producție ce a atras de-a lungul istoriei mai multe amenzi. Transformarea show-ului s-a făcut la început de 2017, dar subiectele au rămas aceleași.

Dan Capatos este cunoscut de o țară întreagă și urmărit la miezul nopții, unde prezintă emisiunea mondenă ”Xtra-Night-Show”. Jurnalistul are un simț al umorului peste măsură, este haios și curiosSuccesul emisiunii „Xtra Night Show” pe care Dan Capatos o prezintă alături de bunul său Cătălin Bordea este formatul de tip tabloid, care a atras publicul chiar și la orele târzii de difuzare.


Loredana Groza a renunțat la machiaj. Iată cum arată, de fapt, diva

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre