Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil a plecat în vacanță cu trei fete, două sunt colege de job. Ce priveliște minunată oferă dormitorul

Dani Oțil a plecat în vacanță cu trei fete, două sunt colege de job. Ce priveliște minunată oferă dormitorul
De o lună, Dani Oțil a făcut marele anunț: va fi tată. Iubita și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu e însărcinată. Iar deja burtica i se vede bine de tot. Ca să profite de perioada dinainte de nașterea bebelușului, prezentatorul TV a luat bilete de avion.

Dani Oțil a plecat în vacanță cu trei fete, chiar înainte de Paști. Două din ele sunt colegele sale de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Între ele e și Ramona Olaru, cea mai atrăgătoare și dezinhibată colegă.

Dani Oțil a plecat în vacanță cu trei fete

Dani Oțil și-a luat logodnica și au decis să-și aloce ceva timp doar pentru ei, înainte de nașterea copilului. Și-au făcut bagajele și au plecat împreună într-o vacanță de vis. Aceștia nu au fost însă singuri, ci însoțiți! Două colege din platoul emisiunii prezentate de Dani li s-au alăturat.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în Dubai și au dezvăluit acest lucru pe rețelele sociale. a fost însă o plecare cu peripeții. Gabriela nu a fost lăsată să facă bagajul. Cea care a intervenit a fost pisica, aceasta tot încercând să se ascundă printre hainele din bagaj. „Ce faci, Gălușcă, aici? Ți-ai găsit locul perfect! Mama, dar tu nu mergi cu noi, tu rămâi acasă. Haide, dă-te de aici. Bun, dacă o să mă întrebe oamenii din aeroport ce am în bagaj, spun că pe Gălușcă”, a spus Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Îndrăgostiții au plecat însoțiți în Dubai

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au plecat singuri în Dubai. În excursie au două colege de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, printre care se află și Ramona Olaru. Aceasta sa râs în aeroport pe seama rucsacului lui Dani Oțil, considerând că e prea mic.

„Doamne, de unde ai luat ăsta așa mic (n.r. rucsac). E bine să ai un bătrân cu tine în vacanță, nu? E ok, avem cu cine să ne distrăm!”, i-a spus Ramona Olaru lui Dani Oțil.

Prezentatorul de televiziune de la Antena 1 i-a dat imediat replica. Nu e un rucsac mic oarecare ci un „bagaj de tată”, care are loc pentru apă, suzetă, etc. „E bagajul de tată, mă! Pregătit! Apă, ai loc aici pentru suzetă, aici cheile de la cărucior, încărcător, baterie externă, telefon și…”, a declarat Dani Oțil, în glumă.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 30 aprilie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la oferte. Sunt doar aparent profitabile

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre