Simona Ionescu / Redactor Șef

Divele autohtone nu mai au nici o șansă. Alex Bodi se însoară

Divele autohtone nu mai au nici o șansă. Alex Bodi se însoară
A avut relații cu cele mai frumoase femei, dar Ema Uta i-a pus capac. După ce a fost la un pas să o piardă, Alex Bodi s-a decis: va urma o căsătorie.

S-au despărțit la începutul acestui an și săptămâni în șir s-a chinuit să o întoarcă la el. Într-un final a cedat, iar de atunci Bodi nu contenește să-i arate ce înseamnă pentru el.

Cei doi petrec momente de neuitat în cele mai exotice locuri, iar afaceristul vrea să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie. Chiar dacă mai are două fetițe din relații anterioare, Alex Bodi își dorește încă un copil cu frumoasa Ema. “Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine.

Alex Bodi vorbește de căsătoria cu Ema Uta

Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc”, a declarat bărbatul pentru Cancan.

Va ajunge din nou pe mâna medicilor

Alex Bodi face eforturi mari să aibă un fizic de invidiat. Însă puțini sunt cei care știu că are o problemă mare cu sănătatea. Din nefericire, varicele nu-i dau pace, iar afaceristul spune că e obligat să ajungă din nou la operație. “Sunt niște semne, trebuie să mă reoperez din nou, din cauza varicelor”.

Alex Bodi ajunge pe mâna medicilor

„Am venele prea dilatate. Îmi pompează sângele tare în vene”

Cu ceva timp în urmă, Bodi s-a mai operat de varice, apelând chiar și la medicii din străinătate dar, din păcate, problema nu s-a rezolvat. „Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui.

Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite. Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a spus afaceristul atunci.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre