Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu și lacrimi în familia Obama. Cine le-a murit de cancer

Doliu și lacrimi în familia Obama. Cine le-a murit de cancer
Practic, era nelipsit din preajma lor. Călătorea cu Air Force One atunci când președintele și prima doamnă o făceau. Locul lui preferat din Casa Albă era fotoliul din Biroul Oval.

Doliu și lacrimi în familia Obama, familia suferă, cineva drag a murit. Bo, câinele lui Barack Obama, a murit de cancer. Patrupedul a fost unul dintre cei mai celebri căţei de la Casa Albă și unul dintre cei mai îndrăgiți.

Bo, căţelul familiei Obama, a murit la vârsta de 13 ani. Câine de apă portughez, acesta fusese adoptat de familia fostului preşedinte ale SUA, la scurt timp după alegerile din 2008.

Doliu și lacrimi în familia Obama

Michelle și Barack Obama plâng după câinele lor negru cu alb. Și fetele cuplului sunt în stare de șoc. Familia a făcut tragicul anunț inclusiv pe rețelele sociale. „Nu aveam idee cât de mult avea să însemne el pentru noi toţi”, a scris Michelle Obama pe contul de Instagram, preluată de Associated Press.

„Astăzi, familia noastră a pierdut un prieten adevărat şi un tovarăş loial. Timp de mai bine de un deceniu, Bo a fost o prezenţă constantă şi blândă în viaţa noastră – fericit să ne vadă în zilele noastre bune, în zilele noastre rele. A tolerat toată agitaţia care a venit odată cu faptul că a fost în Casa Albă, dar nu a muşcat, i-a plăcut să sară în piscină vara”, a povestit fostul preşedinte american.

Barack Obama și unul dintre patrupezii din dotare, in curtea Casei Albe / Sursă foto: Facebook

„Era exact ceea ce aveam nevoie şi mai mult decât ne-am aşteptat vreodată. Ne va fi dor de el cu drag”, a scris Barack Obama într-un tweet. Bo a zburat cu Air Force One şi a fost prezent la vizita Papei Francisc la Casa Albă. Se știe, cel mai mult, lui Bo îi plăcea să stea pe fotoliul preşedintelui Obama, din Biroul Oval.

Bo le întâmpina mereu pe fetele cuplului când veneau de la şcoală. Michelle Obama a povestit că Bo a fost o promisiune împlinită pentru fete, cărora le-a spus că vor lua un câine după alegerile din 2008.

Sursa forto: Instagram

Horoscop Minerva – 9 mai. Scorpionii au noroc de noi contracte. Atenție la foc și gaze!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre