Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gabi Bădălău are problemele cu conturile

Exclusiv. Gabi Bădălău are problemele cu conturile
Gabi Bădălău a petrecut Paștele în Atena, cu fiii săi și familia, fără iubită, însă.  Cei doi s-au certat urât din cauza evenimentelor petrecute la petrecerea burlacilor dată în cinstea lui florin Salam. Acum Gabi a descoperit că are probleme cu conturile.

Distracția a fost maximă în Grecia, așa cum Gabi Bădălău a ținut să o arate pe conturile de socializare. El a distribuit, zilele acestea, mai multe imagini. În vacanță s-a aflat și frumoasa sa soră, care a fost, ca și de alte dăți, foarte încântată să petreacă timp cu nepoții.

Dar clipele frumoase și vesele s-au oprit brusc când Gabi Bădălău a realizat că are probleme cu conturile. Cu aceleași probleme s-a confruntat în trecut și iubita sa, Bianca Drăgușanu. Însă, pe de altă parte, aceasta a fost acuzată de una din fostele ei prietene că ar fi de fapt, în spatele „atacurilor cibernetice”. Pe scurt, lui Gabi Bădălău i-a apărut, peste noapte, un cont fals de Instagram cu mesajul că celălalt ar fi fost „spart” , iar acesta ar fi cel adevărat. Nimic mai neadevărat. Tânărul a ținut să demonteze minciuna în mod public.

Însă, trebuie amintit că  în trecut, mai multe persoane publice care au  fost în anturajul Biancăi Drăgușanu și ea însăși, de altfel, s-au confruntat cu probleme similare, trezindu-se cu conturile clonate, închise și așa mai departe. „Cont nou. Celălalt a fost furat” s-a notat pe contul fals al lui Bădălău junior. Mai mult, au fost preluate fotografia sa de profil și două imagini în care apare alături de copiii săi.

Bianca Drăgușanu și cei din anturajul ei au avut probleme similare cu conturile

În urmă cu mai bine de un an, Iulia Sălăgean, prima soție a lui Alex Bodi, făcea public faptul că și-a recuperat contul de Instagram după ce acesta i-ar fi fost „furat”. Si bărbatul, care i-a fost soț Biancăi Drăgușanu în trecut,  a avut probleme similare pe când a intrat la pușcărie, în arest preventiv în dosarul de proxenetism și trafic de persoane instrumentat de DIICOT Craiova.

După ce a ieșit și-a făcut un alt cont, exact din acest motiv. Bianca Drăgușanu, la rându-i, s-a plâns în trecut că i-ar fi fost „spart” sau „furat” contul de Instagram, iar acum iubitul ei a ajuns la aceleași probleme. Bianca și Gabi Bădălău au o relație plină de neprevăzut. Cei doi se ceartă și se împacă destul de des. Ultima oară s-au supărat de la petrecerea burlacilor a lui Florin Salam unde, se pare, bărbații petreceau cu animatoare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre