Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia cu care Johnny Depp face furori în proces. Iată cine este Camille Vasquez

Femeia cu care Johnny Depp face furori în proces. Iată cine este Camille Vasquez
Camille, în vârstă de 38 de ani, impresionează în procesul lui Johnny Depp și Amber Heard. Desigur, toți am remarcat că procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard este un mare circ mediatic.

Procesul, care se desfășoară într-o sală de judecată din statul american Virginia, a fost urmărit îndeaproape de fani printr-un stream live timp de mai multe săptămâni. Nu doar Johnny Depp și Amber Heard joacă un rol principal, iese în evidență și avocatul lui Johnny Depp, Camille Vasquez.

Femeia cu care Johnny Depp face furori în proces. Iată cine este Camille Vasquez

Procesul bizar se desfășoară acum de mai bine de patru săptămâni și detalii șocante au apărut de mai multe ori în spațiul public. Deși rețelele de socializare par să fie de partea lui Johnny Depp, marea întrebare rămâne: cine spune adevărul?

Johnny Depp și Amber Heard, căsnicie scurtă

Cei doi s-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare ale filmului “The Rum Diary”. Deși a fost o dragoste la prima vedere, ei au decis să se căsătorească abia în 2015.  Din păcate, acea căsătorie nu a durat, pentru că după un an divorțul era deja intentat. Și acela a fost începutul unei dispute nesfârșite între cei doi foști, care acum se luptă într-un proces public pe care îl urmărește întreaga lume datorită transmisiei live direct din sala de judecată. Curg picanteriile și dezvăluirile senzaționale mai ceva ca în filmele hollywoodiene.

De exemplu, mesajele lui Johnny Depp către Amber Heard au fost citite în instanță, iar Amber a depus o mărturie emoționantă, a fost prezentată o mare cantitate de dovezi sub formă de videoclipuri personale, precum și mesaje audio și fotografii ale cuplului. Date fiind toate aceste situații, unul dintre avocații lui Johnny Depp, Camille Vasquez, iese în evidență în mod deosebit.

Cine este avocata Camille Vasquez?

Camille Vasquez este o vedetă pe rețelele de socializare și de la începutul procesului și-a construit o adevărată bază de fani în urma expunerii.  Acest lucru se datorează în principal apărării ei necruțătoare și interogatoriilor foarte tăioase, scrie Harpers Bazaar.

Cu toate acestea, suntem curioși, cine este Camille Vasquez?

Camille Vasquez în vârstă de 38 de ani s-a născut în San Francisco într-o familie cubano-colombiană. Ea a absolvit Universitatea din California de Sud în 2006 și Southwestern Law School din Los Angeles în 2010.  Din 2018, ea lucrează la firma de avocatură Brown Rudnick, care a fost angajată de Johnny Depp pentru a-l apăra în procesul cu Amber Heard.

Camille Vasquez este expert în proceduri judiciare și mediere, cu un accent deosebit pe reprezentarea inculpaților în cazuri de defăimare. De asemenea, acesta e si motivul pentru care Johnny Depp o dă în judecată pe fosta sa soție Amber Heard.

Camille Vasquez are un întreg istoric alături de Johnny Depp

Nu este prima dată când Camille îl asistă, ea a fost avocatul principal al lui Johnny Depp în procedurile împotriva fostului avocat Jake Bloom și a fostului manager de afaceri Joel Mandel. Anul trecut, revista Best Lawyer a numit-o ca fiind unul dintre cei mai promițători avocați.

Ea este unul dintre cei nouă avocați de care dispune Johnny Depp și care inițial au fost în plan secund. Până când Amber Heard a depus mărturie. Camille a ajuns în lumina reflectoarelor întrerupând continuu interogatoriul lui Amber Heard strigând „Obiecție!”.  În acest fel, Vasquez a reușit să-l blocheze cu succes de mai multe ori și pe avocatul lui Amber Heard.

În plus, camerele de filmat au surprins-o în repetate rânduri dând ochii peste cap, iar asta a făcut-o extrem de populară pe rețelele de socializare.

Videoclipurile cu Vasquez întrerupând-ul pe Bredehoft au ajuns la milioane de spectatori de pe TikTok în câteva zile și sunt distribuite masiv de atunci. Tot în cadrul propriului interogatoriu, Camille Vasquez a fost extrem de tăioasă și nu s-a sfiit să pună sub semnul întrebării acuzațiile lui Amber Heard.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre