Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul iubit al Cristinei Cioran testat de poliție pentru consum de droguri. A fost dus la secție

Fostul iubit al Cristinei Cioran testat de poliție pentru consum de droguri. A fost dus la secție
Una caldă, alta rece pentru fostul iubit al Cristinei Cioran. Bărbatul și-a găsit o nouă iubită, dar are probleme cu oamenii legii.

Fostul iubit al Cristinei Cioran nu e deloc cuminte și pare că-i place să fie mereu în atenția presei.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a ajuns în duba poliției. A fost dus la secție

Recent, el a postat pe contul de socializare un film din duba poliției. Alex Dobrescu a fost dus la secție după s-a certat cu un șofer în trafic, iar poliția a intervenit. Numai că Alex Dobrescu nu doar că nu-și făcea nici un fel de griji, ci părea că se distrează. La secția de poliție el a fost testat pentru alcool și un posibil consum de droguri, dar a scăpat pentru că a fost găsit curat.

„Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit”

„N-am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală… n-am bătut pe nimeni, dar nu aveau nici alcooltest, nici drogtest și mă duc la Udriște să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit sau două și această cursă fantastică”, a spus Alex Dobrescu pe Instagram. N-a mai durat mult și tatăl fetiței Cristinei Cioran a postat și rezultatul testului, ca să știe toată lumea că e un om… curat.

Cine e noua iubită a lui Alex

La scurt timp de când s-a despărțit de Cristina Cioran, deși anunțase că se vor căsători, Alex Dobrescu a apărut cu o altă femeie. Numele ei e Diana, are 22 de primăveri și e make up artist, dar și studentă. „Ea se numește Diana, e de ajuns, nu? Ne cunoaștem de ceva vreme și de mai puțină vreme ne cunoaștem mai bine. (…) Ea își dorește să machieze cunoscuți, astfel încât să îi facă necunoscuți. A fost dragoste la prima vedere”, a spus fostul iubit al Cristinei Cioran.

Se va implica în creșterea fetiței de la distanță

În ceea ce o privește pe micuța care s-a născut din relația cu Cristina Cioran, Alex spun că își va ajuta copilul cu absolut tot, dar de la distanță. „Văd fetița. Am mai văzut-o și pe video call. Cristina e o mamă deosebită și o crește perfect. O ajut în toate modurile posibile. (…) Pentru bine copilașului există finanțe. (…)

Nu plătesc nicio pensie alimentară primului copil. Îi plătesc tot ce vrea. Și în cazul fetiței îi cumpăr scutece, mâncare pasată și hăinuțe. A început să îmi spună Cristina că are nevoie, dar se descurcă foarte bine. E un om de succes din toate punctele vedere, mai ales din punct de vedere financiar”, a declarat Alex Dobrescu la „Xtra Night Show”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre