Simona Ionescu / Redactor Șef

Frici de milionar. Andrew Tate a vrut să știe toată lumea care e marele lui coșmar

Frici de milionar. Andrew Tate a vrut să știe toată lumea care e marele lui coșmar
Andrew și Tristan Tate încearcă din răsputeri să scape de arestul la domiciliu dar, din nefericire, vor mai sta acasă încă o lună.

Înainte de ultimul proces, Andrew a postat un  mesaj pe contul său de Twitter, în care le-a spus fanilor săi de ce se teme cel mai tare în ultima perioadă.

Andrew Tate are grijă să-și țină mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, iar acum le-a spus care e cea mai mare frică. El a menționat că are coșmaruri și crede că e pregătit de Divinitate pentru ce urmează. „Am parte de coșmaruri brutale. Dumnezeu mă pregătește, pentru a se asigura că nu voi fi surprins pe câmpul de luptă.”, a fost mesajul lui Andrew.

Avocații fraților Tate fac tot ce pot să primească control judiciar

În ceea ce-i privește pe apărătorii fraților Tate, aceștia consideră că a fost o perioadă mult prea lungă în care clienții săi au fost ținuți în arest preventiv, de aceea cer ca măsura să fie schimbată și aceștia să primească control judiciar. Din păcate însă, judecătorii nu sunt de aceeași părere.

„Sunt deja patru luni de arest preventiv și arest domiciliar, o durată excesiv de îndelungată față de ceea ce este la dosarul cauzei”

”S-a judecat cererea formulată de DIICOT de prelungire a măsurii arestului domiciliar. O cerere pe care noi sperăm ca instanța o va respinge, întrucât în cauză nu au apărut elemente noi care să justifice perpetuarea măsurii preventive, care are oricum un caracter mult prea intruziv în viața acestora.

Sunt deja patru luni de arest preventiv și arest domiciliar, o durată excesiv de îndelungată față de ceea ce este la dosarul cauzei și față de acuzații. Am cerut control judiciar din dorința de a ne exprima disponibilitatea de a fi la dispoziția organelor de urmărire penală. Noi spunem că nu au adus nimic absolut nou, decât rezultatele unor percheziții informatice făcute în ultima perioadă.”, a mărturisit unul dintre avocații fraților Tate, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre