Simona Ionescu / Redactor Șef

George Clooney, uimitor. Ce le-a pus în valize celor 14 prieteni ai săi. Nimeni nu a mai făcut așa ceva

George Clooney, uimitor. Ce le-a pus în valize celor 14 prieteni ai săi. Nimeni nu a mai făcut așa ceva
George Clooney le-a oferit celor mai apropiați prieteni ai săi câte un cadou fascinant pentru că aceștia i-au fost aproape la începutul carierei sale.

Actorul, în vârstă de 59 de ani, a declarat că și-a invitat prietenii, inclusiv pe soțul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, la el acasă în septembrie 2013 și le-a dat fiecăruia dintre aceștia câte o valiză de bani, cu câte un milion de dolari.

Cine sunt cei 14 prieteni ai lui George Clooney

George, a cărui avere este estimată la suma de 500 de milioane de dolari, potrivit Forbes, nu a dezvăluit cine se află în grupul lui de prieteni. Aceștia sunt cunoscuți colectiv drept „Băieții”. Se crede că printre cei 14 membri ai grupului de prieteni s-ar putea număra: omul de afaceri Mike Meldman, fostul actor Tommy Hinkley, actorul Grant Heslov și starul Curb Your Enthusiasm, Richard Kind.

Actorul, care are doi copii cu soția lui,  Amal, a decis să dea cei 14 milioane de dolari după ce a primit un salariu neașteptat de mare, după ce a făcut thriller-ul SF, Gravity.

„Am dormit pe canapele lor atunci când am fost sărac. Mi-au împrumutat bani atunci când am fost sărac. M-au ajutat atunci când aveam nevoie de ajutor de-a lungul anilor. Și i-am ajutat de-a lungul anilor. Suntem toți prietenii buni. Ceea ce am eu, sunt acești tipi care, pe o perioadă de 35 de ani, m-au ajutat într-un fel sau altul. M-am gândit, știi, fără ei nu aveam nimic din toate astea”, a spus George Clooney.

George era singur la acel moment, tocmai o cunoscuse pe Amal. Aceștia s-au căsătorit un an mai târziu, pe 27 septembrie.

Cum a transportat George Clooney 14 milioane de dolari cash

Explicând cum a scos suma uriașă de bani, vedeta de la Hollywood a spus că s-a dus într-o locație secretă din centrul Los Angelesului și a ieșit cu „paleți gigantici de numerar”. George a băgat cei 14 milioane de dolari în numerar într-o dubă închiriată pe care scria „Florar” pe lateral și a dus-o la el acasă. El a fost însoțit de asistentul său și de doi agenți de securitate. A împachetat apoi banii în 14 valize, adăugând că „1 milion de dolari nu este atât de mult pe cât crezi că este, în funcție de greutate”. Apoi și-a invitat prietenii într-o vizită.

Când au apărut la el acasă „Băieții”, George i-a așezat și le-a arătat o hartă pe care o marcase cu toate locațiile în care fusese datorită ajutorului lor. El le-a spus: „Cum răsplătești oamenii? Ce ziceți de un milion de dolari?”.

Rande, care a vorbit despre amabilul cadou primit de la George în 2017, a susținut că a refuzat inițial să ia 1 milion de dolari, dar a fost forțat să o facă după ce actorul a spus: „Dacă Rande nu ia milionul, nimeni nu îl primește”.

Ce mult au iubit-o românii pe Draga Olteanu Matei! Mesaje emoționante

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre